Ben 1 defa histereskopi yaptırdım Mustafa Acet e. O zaman medipolde idi. Sonrasında hamile kalmadım. Aynı gün hastaneden çıkış yapılıyor yatma yok. Balon takılmamıştı bana.Çizik de atılmadı. Benim 1 kızım var. İkinci çocuk için uğraşıyorumKimseden cevap gelmemiş bende yakın zamanda yaptıracağım. Soruların cevaplarını merak ediyorum.
Ben 3 defa Mustafa acet te oldum. O zaman medipol mega da çalışıyordu. Operasyonlardan önce 2 missed abortus um olmuştu. Son operasyondan 8 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ve şimdi 8 aylık hamileyim. Operasyon için aynı gün yatış ve çıkış yapılıyor. Zaten yarım saat falan sürüyor operasyon. Ameliyata girmeniz çıkmanız ve ayılmanız toplamda 1 saat sürüyor. 24 saat sonra normal yaşantınıza dönüyorsunuz. İlk operasyonda hafif bir ağrım olmuştu başta ama sonrasında Ağrı sancı yaşamadım. Sadece sonraki ilk reglimde aşırı kanamam olmuştu 48 saat. O da normalmiş. Korkulacak falan hiçbirşey yok.Kimseden cevap gelmemiş bende yakın zamanda yaptıracağım. Soruların cevaplarını merak ediyorum.
Adet başlangıcında arıyorsunuz en geç 10 gün içinde gün veriyorlar. Adetim benim 6 gün civarı sürüyordu. 3-4 gün içinde olmuştum genelde bitince. Soruyorlar adetiniz hangi gün bitiyor diye. Ben hep cumartesi olmak istediğim için birinde 6 gün sonrasına denk gelmiştiadet bitiminden ne kadar sonra yaptırdınız acaba ?
Benim rahimde septum vardı. Çok derindi. Ben o sebeple olmuştum. Değerlendirme değil direk müdahale amaçlı yaptırmıştım. Ofis histeroskopi yani keşif amaçlı yapılacaksa bazen anestezisiz bile yapılıyormuş kişinin isteğine bağlı olarak. Ben hsg çektirmiştim ve orda tüplerle ilgili sıkıntı yoktu o nedenle operasyonda değerlendiriliyor mu bilemiyorum. Ama sanırım tüplerle ilgili bir müdahale yapılacaksa laparoskopide ekleniyorMerhaba kizlar,
Histereskopiyi ne amacla oldunuz?
Tuplerin durumu falan goruluyor mu yoksa sadece rahmin durumu mu degerlendiriliyor?
Arkadaşlar ben Balıkesir Gönen'de oturuyorum Bursa'da ki özel hastanede doktorum ofis histeroskopi istedi ama orada ücret 2.150 tl istersen devlet hastanesinde yaptır dedi ama ben nerelerde ücretsiz yapıyorlar hiç bilmiyorum burada sordum yapılmıyo Çanakkale'de akrabam var orda yaparlar mı veya Balıkesir çevresinde lütfen bilginiz varsa yardım edin çünkü maddi durumum kısıtlı tüp bebek için ücret ayırdık bu işlem sonradan istedi doktorum ve ona bütçemiz yokBenim rahimde septum vardı. Çok derindi. Ben o sebeple olmuştum. Değerlendirme değil direk müdahale amaçlı yaptırmıştım. Ofis histeroskopi yani keşif amaçlı yapılacaksa bazen anestezisiz bile yapılıyormuş kişinin isteğine bağlı olarak. Ben hsg çektirmiştim ve orda tüplerle ilgili sıkıntı yoktu o nedenle operasyonda değerlendiriliyor mu bilemiyorum. Ama sanırım tüplerle ilgili bir müdahale yapılacaksa laparoskopide ekleniyor
Eğitim araştırma hastanelerinde yapılıyor. İstanbul da Süleymaniye de olmuştu arkadaşım. Çanakkale'de de yapabilirler bilemem. Bursa'da da yapan yerler vardır mutlaka.Arkadaşlar ben Balıkesir Gönen'de oturuyorum Bursa'da ki özel hastanede doktorum ofis histeroskopi istedi ama orada ücret 2.150 tl istersen devlet hastanesinde yaptır dedi ama ben nerelerde ücretsiz yapıyorlar hiç bilmiyorum burada sordum yapılmıyo Çanakkale'de akrabam var orda yaparlar mı veya Balıkesir çevresinde lütfen bilginiz varsa yardım edin çünkü maddi durumum kısıtlı tüp bebek için ücret ayırdık bu işlem sonradan istedi doktorum ve ona bütçemiz yok
Bursa medical park hastanesini önerdi buradaki doktorlar yarın telefonla bilgi almaya çalışacağım canımEğitim araştırma hastanelerinde yapılıyor. İstanbul da Süleymaniye de olmuştu arkadaşım. Çanakkale'de de yapabilirler bilemem. Bursa'da da yapan yerler vardır mutlaka.
Mrb ben art tüp bebek merkezinde yaptirdimBursa medical park hastanesini önerdi buradaki doktorlar yarın telefonla bilgi almaya çalışacağım canım
Yeni mi yaptırdın fiyatı neydi canımMrb ben art tüp bebek merkezinde yaptirdim
Nisan ayiydi canım 1500tlydi ama benim doktorum da girdi o da ücret almış olabilirYeni mi yaptırdın fiyatı neydi canım
Ben de kendi doktoruma yaptırmaya karar verdim özel jimerde 2150 dedilerNisan ayiydi canım 1500tlydi ama benim doktorum da girdi o da ücret almış olabilir
Nisan ayiydi canım 1500tlydi ama benim doktorum da girdi o da ücret almış olabilir
Bir önceki mesaj :)Ben de kendi doktoruma yaptırmaya karar verdim özel jimerde 2150 dediler
Ben hamile değilim canım malesef yanlış anladın sanirimAyy ne güzel ikiniz de histeroskopi sonrası hamilesiniz.darısı başıma.nasıl kaldınız?
Özür dilerim.İnşallah Allah söyletmiştir.Ben hamile değilim canım malesef yanlış anladın sanirim