• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi sonrası yaşanilanlar

Size de çok geçmiş olsun galiba bu kistler yapışıklığa sebeb oluyor
Size histeroskopide yapışıklık olmaması için jel uygulamışlar mıydı
Bana dontorum uygulamış daha tekrar etmez dedi inşaAllah etmez dua ediyorum
valla cnm cok kullandm jel ama yine oldu:(

Size de çok geçmiş olsun galiba bu kistler yapışıklığa sebeb oluyor
Size histeroskopide yapışıklık olmaması için jel uygulamışlar mıydı
Bana dontorum uygulamış daha tekrar etmez dedi inşaAllah etmez dua ediyorum
Merhaba bende yeni ameliyat geçirdim hatta yapışıklık ileri boyutta idi bağırsak ile rahim yapışmıştı, karın içi yapışıklıklar da berbat hepsi endometriozis yüzündendi.. bir daha yapışıklık olmasın diye hyalobarrier jel uygulandı
Benim merak ettiğim size de mi aynı jel uygulandı yapışıklık önleyici ve fiyatı neydi acaba benden 2500 TL alındı

Merhaba bende yeni ameliyat geçirdim hatta yapışıklık ileri boyutta idi bağırsak ile rahim yapışmıştı, karın içi yapışıklıklar da berbat hepsi endometriozis yüzündendi.. bir daha yapışıklık olmasın diye hyalobarrier jel uygulandı
Benim merak ettiğim size de mi aynı jel uygulandı yapışıklık önleyici ve fiyatı neydi acaba benden 2500 TL alındı
Çok geçmiş olsun jelin markasını bilmiyorum ama yurtdışından geldiğini söylemişler eşime (ben o sırada histeroskopideydim) eşimde kabul etmiş 1000₺ ekstra jele para ödedim dedi
Bende de çikolata kisti var galiba bu sebeb oluyor yapışıklığa Elhamdulillah bu sefer hapışıklık olmadı ümid ediyoruz hem rahim kalınlaşması iyi hemde güzel adet görüyorum artık şimdi üçüncü adetimi bekliyorum
Size de çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun jelin markasını bilmiyorum ama yurtdışından geldiğini söylemişler eşime (ben o sırada histeroskopideydim) eşimde kabul etmiş 1000₺ ekstra jele para ödedim dedi
Bende de çikolata kisti var galiba bu sebeb oluyor yapışıklığa Elhamdulillah bu sefer hapışıklık olmadı ümid ediyoruz hem rahim kalınlaşması iyi hemde güzel adet görüyorum artık şimdi üçüncü adetimi bekliyorum
Size de çok geçmiş olsun
Size de çok geçmiş herşey gönlünüzce ve sağlıkla olsun
Merak ediyorum bu histereskopi hangi hastanede uygulandı 1000 TL gayet zaten jel 10 ml minnacık birşey inşallah fayda eder size de bana da

Size de çok geçmiş herşey gönlünüzce ve sağlıkla olsun
Merak ediyorum bu histereskopi hangi hastanede uygulandı 1000 TL gayet zaten jel 10 ml minnacık birşey inşallah fayda eder size de bana da
Teşekkür ederim histeroskopi 4.500 artı jel 1000 toplam 5.500 ödedim emsey hastanesi
İlk adetinizi gördünüz mü ilk iki adet önemli eğer iyi kanamalı adet gördüyseniz riski atlatmış oluyorsunuz
Şifa olsun sizede

Merhabalar uzun zaman olmus bunu yazalı.Size bir sorum olacaktı saglikli Gebelik elde ettnizmi.Benimde tekrarlayan dusuklerim var.Hicbirsey cikmiyordu sadece hafif kan pihtilasma.Ama igne kullammama ragmen yine kaybettim..En son doktor histeroskopi yaptm.korunma vermedi.15 gun oldu histeroskopi olali..Sizde surec nasil ilerledi bir gelisme varmi acaba

Histeroskopiden sonra asiri idrar yaparken yanma ve kotu kokulu sarı akinti oluyor.Doktorum sadece 10 gün korunma verdi.Bizde dedigini yaptk😕😔Alt karın ve kasıklarim agriyor

Merhabalar uzun zaman olmus bunu yazalı.Size bir sorum olacaktı saglikli Gebelik elde ettnizmi.Benimde tekrarlayan dusuklerim var.Hicbirsey cikmiyordu sadece hafif kan pihtilasma.Ama igne kullammama ragmen yine kaybettim..En son doktor histeroskopi yaptm.korunma vermedi.15 gun oldu histeroskopi olali..Sizde surec nasil ilerledi bir gelisme varmi acaba
Merhaba durumum sizle aynı, hısteroskopıde doktor ıslem yaptı mı yanı düşüğe sebep olacak bır durum varmıymış.

Back