Adetin kacinci gunu oldunuz histeroskopiyiHisteroskopi sonrası yoğun adet kanaması yaşayan var mı çok yoğun adet görüyorum kesliecek gibi durmuyor korkmaya başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin kacinci gunu oldunuz histeroskopiyiHisteroskopi sonrası yoğun adet kanaması yaşayan var mı çok yoğun adet görüyorum kesliecek gibi durmuyor korkmaya başladım
12. Günü oldumAdetin kacinci gunu oldunuz histeroskopiyi
Eğer bana soruyorsanız,hayır herhangi bir belirti yoktu.Ben yaşım ilerliyor tüp bebek mi yapsak diyince ,tatlım o zaman bir ofis histereskopi çekelim bizim vajinal ultrasonla görmediğimiz bir problem var mı yok mu ona göre değerlendirip seni tüp bebek merkezine yonlendiririm demişti.histereskopide bende ekrandan izledim hafif bir darlık var gibi demisti Kiper hoca ama bu benim rahimimin ters almasından kaynakli birşeymişMerhaba yapışıklık belirtiniz varmıydı
Hmm o zmn bu normal degil kesinlikle doktora gitmelisiniz bende oldum ama sonrasi sadece lekelenme oldu 2 hafta sonra adet oldum12. Günü oldum
Teşekkür ederim gittim Elhamdulillah bir sıkıntı çıkmadı adetim de bitti sayılırHmm o zmn bu normal degil kesinlikle doktora gitmelisiniz bende oldum ama sonrasi sadece lekelenme oldu 2 hafta sonra adet oldum
Hangi nedenden dolayi histeroskopi olmustunuz bnde bu ay olacam insallah ama cok tedirginim 1 gun hastane yatis olacak her yer ayni gun taburcu ediyor neden yatis yapiyolar bilmiyorum siz hastanede kalmismiydinizMerhaba cok teşekkür ederim ❤ evet ben de hamileyim şükür histeroskopiden 1 ay sonra şuan çok cok yeni insallah sagsaglim kucagima alirim benim icin dua ederseniz sevinirim folik asit Aspirin ve oksapar igne basladim bana umut oldunuz Allah razi olsun
Merhaba Hayır ben hastanede Hiç Kalmadım virüsten dolayı tutmuyorlar zaten bir iki saat narkozun etkisinden hastanede kaldım Kendime gelince taburcu ettiler Tedirgin olacak bir şey yok zaten narkozlu yapılıyor o yüzden hiçbir şey hissetmiyorsun benim histereskopi olmamın sebebi üstüste yaşadım kürtajlar dan dolayı rahimde çöküntü olmuş Rahim filminde gözüktü doktor bunu düzeltelim yapışıklık falan da oluşmuş dedi O yüzden histereskopi oldum korkmayın doktorunuza güveniyorsanız bir sıkıntı olmaz inşallahHangi nedenden dolayi histeroskopi olmustunuz bnde bu ay olacam insallah ama cok tedirginim 1 gun hastane yatis olacak her yer ayni gun taburcu ediyor neden yatis yapiyolar bilmiyorum siz hastanede kalmismiydiniz
Merhaba Hayır ben hastanede Hiç Kalmadım virüsten dolayı tutmuyorlar zaten bir iki saat narkozun etkisinden hastanede kaldım Kendime gelince taburcu ettiler Tedirgin olacak bir şey yok zaten narkozlu yapılıyor o yüzden hiçbir şey hissetmiyorsun benim histereskopi olmamın sebebi üstüste yaşadım kürtajlar dan dolayı rahimde çöküntü olmuş Rahim filminde gözüktü doktor bunu düzeltelim yapışıklık falan da oluşmuş dedi O yüzden histereskopi oldum korkmayın doktorunuza güveniyorsanız bir sıkıntı olmaz inşallah
Allah yardimciniz olsun eşinizi alirlar bence 1 refakatci aliyorlar ben esim kapidaydi eltim yanımdaydı içeride ayni odadaydikTesekkur ederim gecmis olsun illa yatis yapicaklar bi gun yanina virusten dolayi refakatci filanda almiyolar nasil olcak merakla bekliyorum
Amin insallah esimi alirlar insallah baska sehirde oluncaAllah yardimciniz olsun eşinizi alirlar bence 1 refakatci aliyorlar ben esim kapidaydi eltim yanımdaydı içeride ayni odadaydik
Ben de iki sene önce polip yüzünden kürtaj oldum sonrası adetlerim çok azalmıştı bir kere transfer oldum tutmadı doktor rahim flmi çekip histeroskopi ile rahme çizik atalım dedi geçen ay oldum yapışıklıkta çıkmıştı onuda açtılarbenimde canım çok sıkkın çok kez oldum en son geçen yol oldum ve tüp bebek yaptık düştü 8 haftalık, dun kontrole gittim yine yapısıklıklar varr rahimde tekrardan olmam gerekliymiş ve ciddi de bir para demek ,devlet de yaptırmıstım daha önceden rahmime zarar vermişlerdi. ne yapacagım bilmiyorum transfer yaptıramıyorm
geçmiş olsun canım olabilir cnm ben agustosta oldum ama eylülde olmadım tekrar gittm hem kist hem yapısıklık cıktı inş bir daha olmaz ben ilaçla oldum ama empriyonun tutunması için yeterince açık değilmiş ,Ben de iki sene önce polip yüzünden kürtaj oldum sonrası adetlerim çok azalmıştı bir kere transfer oldum tutmadı doktor rahim flmi çekip histeroskopi ile rahme çizik atalım dedi geçen ay oldum yapışıklıkta çıkmıştı onuda açtılar
İlk adetimi yoğun oldum jel uygulamışlardı ilk adetten sonra yapışıklık olma ihtimali var mıdır acaba
Size de çok geçmiş olsun galiba bu kistler yapışıklığa sebeb oluyorgeçmiş olsun canım olabilir cnm ben agustosta oldum ama eylülde olmadım tekrar gittm hem kist hem yapısıklık cıktı inş bir daha olmaz ben ilaçla oldum ama empriyonun tutunması için yeterince açık değilmiş ,