Kizlar merhaba bu topigi yeni açtım lütfen bu konuda bilgisi veya yasanmisligi olan yorum yaparsa sevinirim Öncelikle kendimi tanıtayım benim de 3 yıllık bir evlat Hasreti serüvenim var tekrarlayan düşüklerim var bir an önce sağlıklı bir gebelik yaşamak istiyorum kurtajlardan sonra araştırma yaptım kan pıhtılaşması çıktı lupus çıktı son gebeliğimde iğne kullandığım halde Bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Sonra Denizli'de Doçent Doktor Yunus Aydın buldum ve kendisine gittiğimde bana rahimde kürtajlar dan dolayı yapışıklıklar olduğunu söyledi ve bunu histeroskopi yapmak istedi ve ben histeroskopi oldum rahimde yapışıklık çok fazla olmadığını ancak Rahim duvarının biraz çöktüğünü söyledi ve onu düzelttiğini söyledi inşallah 1 adet sonrası gelip tedavi ne başlayabiliriz dedi korunma falan vermedi benim Sorum şu iki gün önce histeroskopi ameliyatı oldum sadece ilk gün kanamam oldu sonrasında kanamam olmadı bu normal midir sizce ve bir de dün geceden beri ilaçlardan sonra mide bulantım oluyor acaba ilacın etkisi mi yoksa ameliyatın etkisi midir böyle bir şey yaşayan oldu mu