patrawa Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 117 68 29 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Cennetkuslarlm #21 Cennetkuslarlm .!.: Kaç gündür devam ediyor tam olarak be adetiniz geç mi geldi Genişletmek için tıkla... Alıntılamayı unutmuşum
Cennetkuslarlm .!.: Kaç gündür devam ediyor tam olarak be adetiniz geç mi geldi Genişletmek için tıkla... Alıntılamayı unutmuşum
namuzmr Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 670 540 30 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Cennetkuslarlm #22 Hatırlam patrawa .!.: Ay ne kadar güzel bir haber bu. Benim adetim bitti halde bazen durduk yere sızıntı gibi kahverengi yada kanama oluyor. Sizde de oldu mu acaba Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama çok doğal olması, sonuçta ameliyat geçiriyorsunuz bir iki ay beklemekten çekinmeyin
Hatırlam patrawa .!.: Ay ne kadar güzel bir haber bu. Benim adetim bitti halde bazen durduk yere sızıntı gibi kahverengi yada kanama oluyor. Sizde de oldu mu acaba Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama çok doğal olması, sonuçta ameliyat geçiriyorsunuz bir iki ay beklemekten çekinmeyin
C Cennetkuslarlm Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Şubat 2024 174 143 12 Eylül 2024 Konu Sahibi Cennetkuslarlm #23 Herkesin vücudu farklı tepkiler gösterebilir . Bence ameliyattan dolayı normal bir durum ama doktorunuza sanışmanızda fayda var :)
Herkesin vücudu farklı tepkiler gösterebilir . Bence ameliyattan dolayı normal bir durum ama doktorunuza sanışmanızda fayda var :)