- 17 Şubat 2024
- 174
- 143
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Ben de histereskopi oldum kızlar tüp bebeğe hemen başlanır mı doktorla görüşmedim daha
Ben daha ilk başlayacağım opu, iğneler vs bu aşamalar için başlamak normal midir :)Bende yeni histereskopi oldum. Doktorum çok bekleme taraftarı değilim hazır hissedersen ilk adetinde başlayabiliriz transfere dedi. Şuan kanamamın gelmesini bekliyorum başlayacağız ama 7 gün gecikti adetim .
Adetim 25 ağustosta oldum 2 gün önce bitti adetim. Normal bitmesi gereken sürede bitti . Bakalım düzensizlik olacak mı bilmiyorum ama 9 gün gecikti benim. Transferi içinde bir sonraki adetime erteledik. Emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbimKızlar adetlerinizin düzeni bozuldu mu? Benim ameliyatımdan 1 hafta sonra bat tarihimdi. Ameliyat sonrası 3 gün az kanama oldu sonra bitti bat tarihimde yeniden lekelenme oldu, adet oldum dedim. Ama sonra bir geldi bir gelmedi şimdi gene kanama var. Böyle düzensiz mi oldunuz sizde? Bu arada ben ilk gün lekelenme sonraki 3 4 gün aşırı ypğun kanamalı kalan 2 günde lekeli tarzda adet geçirirdim.
Bende dinleniyorum. Spiralim var bu nedenle. Bu kadar beklemişken bir de yapışıklıkla falan uğraşmak istemiyorum. Spiralim çıkana kadar 3 adet geçmiş oluyor zaten. Sonrası inşaallah sağlıkla gebe kalırız umarımMerhaba ben de dün histeroskopi ameliyatı oldum. Ameliyatımı özel hastanede oldum. Ama başka merkezde dondurulmuş embriyolarım var iki başarısız denemeden sonra istedi doktorum benden. Kliniğe göre hemen önümüzdeki ay adet dönemimle transfer yapılabilir dedi fakat devlette bir doktor da en az iki ay dinlenmelisin dedi. Benim de kafam karıştı.
Bende de doktor bir sıkıntı görmüyorum sadece rahim ağzın çok geniş dedi. Normalde çok zorlanırız ama senin çok rahat geçti dedi. Bir de perde gibi bir şey vardı onu kestim dedi. Bakalım belki bunlar gebe kalmamı kolaylaştırır. Patoloji için de parça aldılar bekleyip göreceğiz artık hakkımızda hayırlısı olsun.Bende dinleniyorum. Spiralim var bu nedenle. Bu kadar beklemişken bir de yapışıklıkla falan uğraşmak istemiyorum. Spiralim çıkana kadar 3 adet geçmiş oluyor zaten. Sonrası inşaallah sağlıkla gebe kalırız umarım
Ay ne kadar güzel bir haber bu. Benim adetim bitti halde bazen durduk yere sızıntı gibi kahverengi yada kanama oluyor. Sizde de oldu mu acabaMerhaba ben bir ay bekledim ilk transferde olmadı ikincide oldu çok şükür
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim adınızaMerhaba ben bir ay bekledim ilk transferde olmadı ikincide oldu çok şükür
Bende de oldu bir iki gün kahverengi şeklinde kanama sonra bitti tamamenAy ne kadar güzel bir haber bu. Benim adetim bitti halde bazen durduk yere sızıntı gibi kahverengi yada kanama oluyor. Sizde de oldu mu acaba
Benim biraz uzun sürecek sanırım hala varBende de oldu bir iki gün kahverengi şeklinde kanama sonra bitti tamamen
Kaç gündür devam ediyor tam olarak be adetiniz geç mi geldiBenim biraz uzun sürecek sanırım hala var