• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi sonrası hemen hamile kalan var mı? Ne kadar sürede hamile kaldınız?

brcmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
825
801
18
Merhabalar, hafif T rahim kaynaklı histeroskopi oldum. Daha önce 2 kaybım var. Histeroskopi sonrasında hamile kalmanız ne kadar sürdü? Ne kadar süre sonra bebek deneyebilirsiniz dendi bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mıdır acaba? 🌺

6 ay oldu T rahim denildi ameliyat oldum . Ameliyat sonrası 3 Letu 2 femera 1 çatlatma iğnesi oldum ama gebelik elde edemedik bu ay bekliyorum kendi haline biraktim inşallah olur . Benimde bir kimyasal birde 24 haftalık erken doğumum olmuştu. Eğer gebelik olmazsa aşılama tüp bebeğe geçeriz demişlerdi inşallah gerek kalmaz

6 ay oldu T rahim denildi ameliyat oldum . Ameliyat sonrası 3 Letu 2 femera 1 çatlatma iğnesi oldum ama gebelik elde edemedik bu ay bekliyorum kendi haline biraktim inşallah olur . Benimde bir kimyasal birde 24 haftalık erken doğumum olmuştu. Eğer gebelik olmazsa aşılama tüp bebeğe geçeriz demişlerdi inşallah gerek kalmaz

Çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Benim de bir kimyasal bir de 15 haftalık kalp durması sonucu kaybım oldu. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. 🌺

Çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun. Benim de bir kimyasal bir de 15 haftalık kalp durması sonucu kaybım oldu. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. 🌺
Amiiiin inşallah 2.5 senedir evliyim o kadar istiyorum ki Allah'ım inşallah hepimize en kısa zamanda en iyi en hayırlı sağlıklı şekilde nasip eder

Back