• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi sonrasi gebe kalan var mi

Hanimeli9089

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
59
47
8
34
Polikistik overliyim ve rahmim T şeklindeydi histeroskopi oldum 10 gün önce. Doktor alanı açtığını başarılı geçtiğini söyledi🙏 bu ameliyattan sonra doğal yoldan hamile kalanlar oldumu aranızda? Bu arada estrofem ve 12 gün boyunca progestan kullanıcam. Bu ilaçları kullanıp olumlu sonuç alan var mı?

Polikistik overliyim ve rahmim T şeklindeydi histeroskopi oldum 10 gün önce. Doktor alanı açtığını başarılı geçtiğini söyledi🙏 bu ameliyattan sonra doğal yoldan hamile kalanlar oldumu aranızda? Bu arada estrofem ve 12 gün boyunca progestan kullanıcam. Bu ilaçları kullanıp olumlu sonuç alan var mı?
Doktorunuz işlem sonrası korunma vermedi mi?

Bende 16 şubatta histereskopi oldum. Benim Y şeklindeydi, yüzde doksan oranla düzeltme sağladık baya genişlettik Rahmi dedi doktorum. Daha önce 2 tane düşüğüm var. Doktorlar büyük ihtimalle rahim şeklinden kaynaklı demişti. Bilmiyorum inşallah faydası olur bu ameliyatın. Ama benim birde amh sorunum var bir kaç güm önce 0,8 olduğunu öğrendim. Yükseltmek için bazı kürler kullanmaya başlayacağım. Doktorum zaten 2 ay boyunca korunmamız gerektiğini söyledi. Bu süreçte sağlıklı beslenme, kürler vs inşallah bir faydası olur. Sende de gebelik olursa haberleşelim, güzel haberler moral yüksekliği olur 🙂

H Hanimeli9089 ben de 25 ocakta t Rahim sebepLi histe oldum. Şu an nasılsın? Süreç nasıl ilerledi? Bana spiral takmış doktor, yapışma olmasın diye.

Bende 16 şubatta histereskopi oldum. Benim Y şeklindeydi, yüzde doksan oranla düzeltme sağladık baya genişlettik Rahmi dedi doktorum. Daha önce 2 tane düşüğüm var. Doktorlar büyük ihtimalle rahim şeklinden kaynaklı demişti. Bilmiyorum inşallah faydası olur bu ameliyatın. Ama benim birde amh sorunum var bir kaç güm önce 0,8 olduğunu öğrendim. Yükseltmek için bazı kürler kullanmaya başlayacağım. Doktorum zaten 2 ay boyunca korunmamız gerektiğini söyledi. Bu süreçte sağlıklı beslenme, kürler vs inşallah bir faydası olur. Sende de gebelik olursa haberleşelim, güzel haberler moral yüksekliği olur 🙂
Insallah canim, Rabbim guzel haberle mujdelesin seni. Bende bugun doktora gittim adetimin 3. Gunu bugun. letrol isimli ilac verdi 5 gun kullanicam duruma gore catlatma ignesi vurucak bakalim haberleselim :)

H Hanimeli9089 ben de 25 ocakta t Rahim sebepLi histe oldum. Şu an nasılsın? Süreç nasıl ilerledi? Bana spiral takmış doktor, yapışma olmasın diye.
Bugun ben kontrole gittim canim rahmimde perde vardi suan gozukmuyor ameliyat basarili gecmis. Spiral takicakti banada ama estrofem ilaci verdi onu kullandim herhabgi bir yapisma olmadigini soyledi.

Rabbim gönlünüze göre versin. Kaç haftalıkken düşük oldu?

Günaydın. Öncelikle geçmiş olsun.
Bende rahimde septum ve yapışıklıktan dolayı ameliyat oldum bahsettiğiniz ilaçlarıda kullandm.6 ay korunma verdi doktorum sonrasında 7. Ayda çok şükür ki doğal yolla hamile kaldm ♥️

Merhaba bende şubat 27de histereskopi oldum rahim içi doku zedelenmeleri ve şekil bozukluğu vardı düzeltildi.ama bana denilen ilaçlar verilmedi.yasakta sadece 1 hafta verdi adetimde gelmedi bilmiyorum acaba grbelik var mı hayırlısı hakkımızda.

Back