Histeroskopi sayesinde gebe kalan var mı?

m3llo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
34
18
36
Kızlar, daha önce gebe kalamayıp, histeroskopi ile perde ameliyatı olduktan sonra doğal gebelik yaşayan var mı aranızda? Ben geçen ay perde ameliyatı oldum. Rahmim y şeklindeydi düzeltildi. Şimdi doğal yollardan gebe kalmaya çalışıyorum. Umut olacak arkadaşlar, hikayelerini paylaşırsa çok mutlu olurum

Canım bende perde ameliyatı oldum bu ay olmuş olabilir. Ama birebir gördüğüm arkadaşım var 5 ay sonra hamile kaldı gayette rahattı hamileliği

Peki daha önce düşük yaşadın mı canım? Geçmiş olsun sanada.

ben hiç gebelik yaşamadım maalesef. o yüzden emin değilim gebe kalabilecek miyim diye. Gerçi tedavimi oldum bakalım birkaç aya belli olur

Merhaba, ben de Mart ayında histeroskopi olacağım Yücel Karaman yapacak ameliyatımı.Histeroskopi sonrası doğal olarak hamile kalabilme ihtimalim varmış öyle dedi Yücel hoca bence güven veriyor hemen tüp bebek yapalım demiyor.Zaten sosyal medya hesaplarında da paylaşım yapıyorlar.Birçok doktor Yücel hocayı tavsiye ediyor histeroskopi konusunda arkadaşlar.Yine buradan ameliyat sonrası gelişmeleri yazacağım.

Merhaba, ben de Mart ayında histeroskopi olacağım Yücel Karaman yapacak ameliyatımı.Histeroskopi sonrası doğal olarak hamile kalabilme ihtimalim varmış öyle dedi Yücel hoca bence güven veriyor hemen tüp bebek yapalım demiyor.Zaten sosyal medya hesaplarında da paylaşım yapıyorlar.Birçok doktor Yücel hocayı tavsiye ediyor histeroskopi konusunda arkadaşlar.Yine buradan ameliyat sonrası gelişmeleri yazacağım.

Bu üye reklam yapıyor yazdıklarını asla dikkate almayın !

Son düzenleme:
Kızlar, daha önce gebe kalamayıp, histeroskopi ile perde ameliyatı olduktan sonra doğal gebelik yaşayan var mı aranızda? Ben geçen ay perde ameliyatı oldum. Rahmim y şeklindeydi düzeltildi. Şimdi doğal yollardan gebe kalmaya çalışıyorum. Umut olacak arkadaşlar, hikayelerini paylaşırsa çok mutlu olurum
Ben aralık ayında oldum ama normal gebelik oluşmadı, zaten histereskopiden sonra ilaç falan kullanıyosunuz 1-2 ay o engelleyebiliyor perşembe günü hastaneye gididcem tüp bebeğe başlıcaz hayırlısıyla.

erken değil mi tüp bebek için. Ameliyat sonrası en az 6 ay doğal yolla oluşabiliyor diye biliyorum

erken değil mi tüp bebek için. Ameliyat sonrası en az 6 ay doğal yolla oluşabiliyor diye biliyorum
Bizde sorun eşimde canım zaten tüp bebeğe karar verilmişti ama rahimde hafif düzeyde perde görüldü çok önemli değildi ama tüp bebek hastası olduğum için doktor perdeyi alalım bebeğin tutunma şansını artırır dedi o yüzden alındı perde.

Anladım çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyi bir sonuç elde edip, bebeğini eline alırsın canım.

canım bende senin gibiyim 1.5 yıllık evliyim salı günü histeroskopi ve laporoskopi olacağım benim de y şeklinde ve perde aşağı kadar iniyor.

canım bende senin gibiyim 1.5 yıllık evliyim salı günü histeroskopi ve laporoskopi olacağım benim de y şeklinde ve perde aşağı kadar iniyor.
Benim 2 ay oldu olalı. Doktorum birkaç ay içinde doğal gebelik yaşarsın diyor. bakalım ne olacak bekliyorum. Sen daha önce düşük,kimyasal gebelik vs yaşadın mı canım?

Kızlar bu başlığı 2 ay önce umut aramak için ben açmıştım. Histeroskopi perde ameliyatı sonrası 3. ayda normal yolla gebeyim. Bugün yaptığım kan testi sonucunda, 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Benzer durumu yaşayanlara umut olmak dileğiyle. Allah isteyen herkese nasip etsin...

X