histeroskopi öncesinde cytotec kullananlar...

Defne 85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
142
52
39
merhaba operatif histeroskopi olacağım pazartesi günü. dr pazar gecesi ve pazartesi sabahı cytotec kullanmamı söyledi şehir dışında bir hastanede olacağım acaba daha önce böyle bir durumda bu ilacı kullanan varmı? sonuçta 3 saatlik yol sıkıntı olur mu benim için tecrübelerinizi paylaşırmısınız? teşekkürler...

bende pazartesi olacağım ilacı neden kullandınız verilme amacı neydi

ben cevap alamadım ama sana yardımcı olayım. genel anestezi altında oldu işlem. 2 adet geceden ağız yoluyla içtim, 2 adette vajinadan sabah aldım amaç rahim ağzını genişletip işlemin daha kolay ve rahat yapılmasını sağlamakmış dr öyle dedi ve herhangi bir tahrişe rahimde sebep olmayı engellemek için canım. ben oldum birşey hissetmedim kolaydı sadece adet ağrısı gibi ara ara kramplar oldu. 4 -5 gün de akıntılı kanama antibiyotik verdi ağrı kesici ile ama antibiyotik alerji yaptı işlem sonrası kullanamadım. normalde antibiyotik alerjim yok.

bende pazartesi olacağım ilacı neden kullandınız verilme amacı neydi
ben cevap alamadım ama sana yardımcı olayım. genel anestezi altında oldu işlem. 2 adet geceden ağız yoluyla içtim, 2 adette vajinadan sabah aldım amaç rahim ağzını genişletip işlemin daha kolay ve rahat yapılmasını sağlamakmış dr öyle dedi ve herhangi bir tahrişe rahimde sebep olmayı engellemek için canım. ben oldum birşey hissetmedim kolaydı sadece adet ağrısı gibi ara ara kramplar oldu. 4 -5 gün de akıntılı kanama antibiyotik verdi ağrı kesici ile ama antibiyotik alerji yaptı işlem sonrası kullanamadım. normalde antibiyotik alerjim yok.

anladım .. bende laparaskopi ve histereskopiyi aynı anda olacam genel anestezi mecburen olacak yarın dr ile görüşecem elki bana da verir. nerde olmuştun ben adana başkent hastanesinde olacağım en önemlisi ne kadar ödedin

kayseri hüma kadın hastanesinde oldum. sadece histereskopi doç dr yaptı. 300tl ödedim.

hayır olmadı sadece gaz sancısı gibi sancılar oldu ama rahatsız edici birşey değil.zaten uyanırken ağrı kesici iğne yapıyorlar ve antibiyotik ve ağrı kesici ilaçta veriyor.
anladım canım neden olmuştun histeroskopiyi

ilk aşılamam tuttu benim fakat 9 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu. kürtaj sonrası enfeksiyon oldum ardından yapılan iki aşılama tutmayınca hsg çekildi sağ tarafta hafif yapışıklık varmış hamile olmaya engel olmayan ondan yaptırdım yapışıklık giderilsin diye 5. aşılama yapılacak histereskopi sonrası perşembe günü o da olmazsa tüp bebeğe geçeceğim zaten histereskopi tüp bebek öncesi mecbur yapılıyor

Merhaba arkadaşlar geçen hafta bebek tedavisi için doktora başladım polip tespit edildi kesinlikle aldırmamız gerekliymiş hatta eşim sordu direk tüp bebek yapsak doktor ben polip ordayken tüp bebek bile yapmam dedi çok kesin konuştu ayrıca pcos var glifor ve inofolic verdi 3 ay bunları kullan ve o ameliyatı olup kullanmadan gelme dedi nisanın 9 nda histereskopi ile alıncak çok korkuyorum ya bana biraz bilgi verirmisinz genel anestezi ile olacak ağrı oluyomu

anesteziden dolayı birşey hissetmiyorsun zaten ağrı falan da olmuyor sadece gaz sancısı gibi sancı oluyor yani bende öyle olmuştu lekelenme devam etti 4-5 gün kadar.

Hüma yı görünce cok sevindim ve yazmak istedim. Bende yarin olacağım histo. Rahimde perde oldugu icin. Dktr gece vajinadan koy dedi ilaci. Sabah kan verip ondan sonra operasyon olacagim. insallah iyi olir. Bizimki tup bebek öncesi

Doktorun kimdi nasıl geçti aceba histereskobi

Doktorun kimdi nasıl geçti aceba histereskobi
HÜMA hastanesi kayseri, ahmet emin mutlu. Cok kolay geçti. 15 gunde iyilesti zaten. Operasyondan 2 saat sonra taburcu oldum. 1 hafta dinledim. Hicbir sorun ollmadi şükür. Korkacak bir sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…