Histeroskopi olmadan tüp bebek yaptıran var mı?

Esraesrael

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
47
66
8
34
Kızlar hepinize öncelikle hayırlı bayramlar dilerim sorum şu olacak yakın zamanda Rahim filmi çekildim ve rahminin hafif t şeklinde olduğunu ve hafif bir perdeleme olduğu söylendi bunun üzerine ameliyat olmak için İstanbulda ali osman koyuncuoğluna gittik ve ameliyat olmak istediğimi söyledim ancak kendisi benim ameliyat olmama gerek olmadığını ve buşekilde birçok hastasının tüp bebekle sıkıntı yaşamadığını söyledi ancak bu durum benim kafamı çok ama çok karıştırdı bu konuda herhangi bir fikri olan yada bilgisi olan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var histeroskopi olmadan tüp bebeğe başlamalıyım sizce lütfen yardımcı olun

Canım rahim de perde varsa düşük oluyor onun tedavi edilmesi lazım

Canım rahim de perde varsa düşük oluyor onun tedavi edilmesi lazım
Hafif bir perdelenme var dedi doktorum bu düşüğe sebep olmaz eğer öyle birşey olursa historoskopi ameliyatını ücret almadan ben yapacağım dedi yarın ilk iğnelerime başlayacağım ama neden ameliyat yapmayacağım dedi ki ısrarla çok aklıma takılıyor gerçekten

Canım çok çok küçük bisey de olsa sebebiyet veriyor ben o kadar çok doktor gezdim rahim filmini en son çektim yoktu olmasını isterdim en azından tedavi olup evlat sahibi olurdum ama hiç bisey yok düşüyor

Tüp bebek pahalı bisey riske atma bi kaç doktorla daha mutlaka görüş emeklerin boşa gitmesin

Canım öncelikle cevapların için çok çok teşekkür ederim gerçekten herşeyin hayırlısı diyorum artık rabbim onu nasip ettiyse zaten olacağı olur inşallah doktorumun Bi bildiği vardır

Canım çok çok küçük bisey de olsa sebebiyet veriyor ben o kadar çok doktor gezdim rahim filmini en son çektim yoktu olmasını isterdim en azından tedavi olup evlat sahibi olurdum ama hiç bisey yok düşüyor
Sanada çok çok geçmiş olsun canım sebepsiz infetilite seninde sanırım eşine testler yapıldı mı peki oda çok önemli çünkü

Infetilite değiliz canım doğal yollarla oluyor bizimki
Belki sana Bi faydası olur canım Benim kuzenimde kadındoğum doktoru aynı rahatsızlık kendisinde de vardı 3 tane düşük yaşadı daha sonrasında genetik testi yaptırdılar bazen genetik özelliklerden dolayı hamilelik ler düşükle sonuçlanıyor bu durumu araştırınız mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…