- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 398
Bu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim
Histeroskopi sonrası ilk adet mi olacak 10 güne kadar gecikme normal diyorlarBu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim
Histeroskopi sonrası 2 adetim bu. İlkinde gecikme olmamıştıHisteroakopi sonrası ilk adet mi olacak 10 güne kadar gecikme normal diyorlar
Canım ameliyat zor bişey mi bende olcam korkuyorum da birazMerhaba arkadaşlar, geçen ay ofis histeroskopi oldum. Rahimde perde var dendi.Bu ay histeroskopi ameliyatı olacagım fakat bana randevuyu adetimin 15. gününe verdiler yer olmadıgı için. 15. gün de yapılır dediler. Sizler kaçıncı gün oldunuz acaba???
Merhaba, ameliyat sonrası kanamanız oldu mu ben Perşembe günü ameliyat oldum Cumartesi gününden sonra kanamam başladı az da değil kanama sanki adet görüyor gibi. Sizlerde de mi aynı olduMerhaba arkadaşlar, geçen ay ofis histeroskopi oldum. Rahimde perde var dendi.Bu ay histeroskopi ameliyatı olacagım fakat bana randevuyu adetimin 15. gününe verdiler yer olmadıgı için. 15. gün de yapılır dediler. Sizler kaçıncı gün oldunuz acaba???
Merhaba, ameliyat sonrası kanamanız oldu mu ben Perşembe günü ameliyat oldum Cumartesi gününden sonra kanamam başladı az da değil kanama sanki adet görüyor gibi. Sizlerde de mi aynı oldu
Merhaba sizin sarı akıntı olyor mı ve yanma hissi birde doktor korunun mu dediMerhaba, ameliyat sonrası kanamanız oldu mu ben Perşembe günü ameliyat oldum Cumartesi gününden sonra kanamam başladı az da değil kanama sanki adet görüyor gibi. Sizlerde de mi aynı oldu
Bende ertesi gün kanama başladı adet gibi 8 gün sürdü. Sonra bitti kısa süre sonra tekrar adet oldum doktorum normal demiştiMerhaba, ameliyat sonrası kanamanız oldu mu ben Perşembe günü ameliyat oldum Cumartesi gününden sonra kanamam başladı az da değil kanama sanki adet görüyor gibi. Sizlerde de mi aynı oldu
Gayet normal kanama olması tedirgin olmayın geçerMerhaba, ameliyat sonrası kanamanız oldu mu ben Perşembe günü ameliyat oldum Cumartesi gününden sonra kanamam başladı az da değil kanama sanki adet görüyor gibi. Sizlerde de mi aynı oldu
kanama Bittiğinde bir kaç gün sarı akıntı oldu sonra oda kesildi. Şimdi ameliyat sonrası ilk adetimi görüyorum gününde başladı ama kan rengi değil koyu renk oda normal mi bilemedim haftaya doktora kontrole gidicem bakalımMerhaba sizin sarı akıntı olyor mı ve yanma hissi birde doktor korunun mu ded
Benim adetm dündü gelmedi adet pcos oldğm için günler şaşırabiliyor ama bilmiyorm hiçbi belrtm yok normlde bel ağrısından ölürdüm şimdi bel ağrısı asla yok acaba o Ağrı polip kaynaklmydı sizin öylemydikanama Bittiğinde bir kaç gün sarı akıntı oldu sonra oda kesildi. Şimdi ameliyat sonrası ilk adetimi görüyorum gününde başladı ama kan rengi değil koyu renk oda normal mi bilemedim haftaya doktora kontrole gidicem bakalım
Cnm merhaba bende rahimde perde ve et parçası için operasyon oldum bu ilk adetim çok yoğun ve uzun sürdü benimde köyü geliyor ilerleyen adetlerin düzeldi mi lütfen cevap bekliyorum korkuyorumkanama Bittiğinde bir kaç gün sarı akıntı oldu sonra oda kesildi. Şimdi ameliyat sonrası ilk adetimi görüyorum gününde başladı ama kan rengi değil koyu renk oda normal mi bilemedim haftaya doktora kontrole gidicem bakalım
Bende de aynısı oluyor operasyon olalı 35 gün falan oluyor gitmismiydin sen doktora ne dedi acabaMerhaba sizin sarı akıntı olyor mı ve yanma hissi birde doktor korunun mu dedi