Gebeliğe Hazırlık Histeroskopi olan arkadaşlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim
Bu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim
Histeroskopi sonrası ilk adet mi olacak 10 güne kadar gecikme normal diyorlar

Canım ameliyat zor bişey mi bende olcam korkuyorum da biraz

Merhaba ben t tahimden dolayı histeroskopi oldum bugün 15.günüm kanamam gitgide artmaya başladı doktorum ilacı değiştirdi.kanaması artan oldu mu acaba.afedersiniz tuvalete gittiğimde idrar gibi kırmızı taze kan şeklinde akıyor.bu şekilde olan var mı

Merhaba, ameliyat sonrası kanamanız oldu mu ben Perşembe günü ameliyat oldum Cumartesi gününden sonra kanamam başladı az da değil kanama sanki adet görüyor gibi. Sizlerde de mi aynı oldu

Merhaba, ameliyat sonrası kanamanız oldu mu ben Perşembe günü ameliyat oldum Cumartesi gününden sonra kanamam başladı az da değil kanama sanki adet görüyor gibi. Sizlerde de mi aynı oldu

Bir kac gun kanama oluyor, doktorda söyledi bana. Kanamalariniz olacak normal dedi.. benimde kanama var dun oldum ameliyat dunden beri devam ediyir

Bende ertesi gün kanama başladı adet gibi 8 gün sürdü. Sonra bitti kısa süre sonra tekrar adet oldum doktorum normal demişti

Gayet normal kanama olması tedirgin olmayın geçer

Merhaba sizin sarı akıntı olyor mı ve yanma hissi birde doktor korunun mu ded
kanama Bittiğinde bir kaç gün sarı akıntı oldu sonra oda kesildi. Şimdi ameliyat sonrası ilk adetimi görüyorum gününde başladı ama kan rengi değil koyu renk oda normal mi bilemedim haftaya doktora kontrole gidicem bakalım

Benim adetm dündü gelmedi adet pcos oldğm için günler şaşırabiliyor ama bilmiyorm hiçbi belrtm yok normlde bel ağrısından ölürdüm şimdi bel ağrısı asla yok acaba o Ağrı polip kaynaklmydı sizin öylemydi

Cnm merhaba bende rahimde perde ve et parçası için operasyon oldum bu ilk adetim çok yoğun ve uzun sürdü benimde köyü geliyor ilerleyen adetlerin düzeldi mi lütfen cevap bekliyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…