- 18 Kasım 2019
- 227
- 74
- 33
Çok şükür cnm. Bununla geçmiş olsun.20 gündü benim histeroskopiden sonraki ilk adetim çok kanamalı geçti öyle böyle değil hiç kesilmecek sanmıştım Elhamdulillah bir sıkıntı yokmuş şimdi bitmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür cnm. Bununla geçmiş olsun.20 gündü benim histeroskopiden sonraki ilk adetim çok kanamalı geçti öyle böyle değil hiç kesilmecek sanmıştım Elhamdulillah bir sıkıntı yokmuş şimdi bitmek üzere
Allah razı olsun canımÇok şükür cnm. Bununla geçmiş olsun.
Çikolata kisti bende de var 2cm histeroskopide de 5 tane polip çıkarmış doktorum Allah yardımcımız olsunBenimle devlet hastanesinde perde var demişlerdi özele gittim sonra da polip varmış üç tane polip almış hoca ben de ayriyeten çikolata kisti var 2-3 ay deneyin olmazsa tüp bebeğe başlayacağız işte Aralık Ocak gibi
Aminnnn. İnşallah bir an önce pozitif sonuçlar alırızÇikolata kisti bende de var 2cm histeroskopide de 5 tane polip çıkarmış doktorum Allah yardımcımız olsun
Polip ler ara kanama yapti mi sizdeÇikolata kisti bende de var 2cm histeroskopide de 5 tane polip çıkarmış doktorum Allah yardımcımız olsun
Alındıktan sonra yapmadı ama alınmadan önce ara kanamalarım oluyorsuPolip ler ara kanama yapti mi sizde
Yaptınız mıntestiniziAkşama test yapacağım gebelik testi
Yaptınız mıntestinizi
Hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versinNegatif ama hala regl olmadim
Amin. Cumlemize inşallah. Siz kaç yaşındasıniz?Hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin
Bende 18 yıllık evliyim olmadı daha
Amin. Cumlemize inşallah. Siz kaç yaşındasınizHayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin
Ben 30 yaş 3 yıllık evliyimHayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin
Ben 39 yaşındayım eşimle ilgili promlemlerimiz vardı üstüne pek düşmedi tedavilere biz biraz geç kaldık o sebepten yaşımız bu kadar ilerledi Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlereAmin. Cumlemize inşallah. Siz kaç yaşındasıniz
Ben 30 yaş 3 yıllık evliyim
Hakkınızda hayırlısı olsunBen 39 yaşındayım eşimle ilgili promlemlerimiz vardı üstüne pek düşmedi tedavilere biz biraz geç kaldık o sebepten yaşımız bu kadar ilerledi Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Bu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim
Histeroakopi sonrası ilk adet mi olacak 10 güne kadar gecikme normal diyorlarBu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim
Bu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim
Histereskopi sonrası ilk adet mi olacak 10 güne kadar gecikme normal diyorlarBu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim