Gebeliğe Hazırlık Histeroskopi olan arkadaşlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür cnm. Bununla geçmiş olsun.
Allah razı olsun canım
Tüp bebek tedavisi görüyorum 2 sene önce polip aldırdım ilk transfer tutmayınca önce hsg çekelim Rahime çizik atalım denildi meğer ilk kürtajımda yapışıklık olmuş hem o açıldı hemde çizik atıldı onun için oldum

Benimle devlet hastanesinde perde var demişlerdi özele gittim sonra da polip varmış üç tane polip almış hoca ben de ayriyeten çikolata kisti var 2-3 ay deneyin olmazsa tüp bebeğe başlayacağız işte Aralık Ocak gibi

Benimle devlet hastanesinde perde var demişlerdi özele gittim sonra da polip varmış üç tane polip almış hoca ben de ayriyeten çikolata kisti var 2-3 ay deneyin olmazsa tüp bebeğe başlayacağız işte Aralık Ocak gibi
Çikolata kisti bende de var 2cm histeroskopide de 5 tane polip çıkarmış doktorum Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• IMG_20201104_165320.jpg
    IMG_20201104_165320.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 123
Amin. Cumlemize inşallah. Siz kaç yaşındasıniz

Ben 30 yaş 3 yıllık evliyim
Ben 39 yaşındayım eşimle ilgili promlemlerimiz vardı üstüne pek düşmedi tedavilere biz biraz geç kaldık o sebepten yaşımız bu kadar ilerledi Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

Bu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim

Bu arada ben de hala adet olmadım 3 gün gecikti bugün dün sabah test yaptım negatif. Sanırım ben bu ay geç yumurtladım bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim
Histeroakopi sonrası ilk adet mi olacak 10 güne kadar gecikme normal diyorlar

Histereskopi sonrası ilk adet mi olacak 10 güne kadar gecikme normal diyorlar

X