- 18 Kasım 2019
- 227
- 74
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemşire verdi randevuyu doktorla gorusemedımBen 10. günde olmuştum. Sizin bilginiz doğru, genelde regl sonrası yapılıyor ama doktorlar 15. gün de olur diyorlarsa güvenmek lazım.
Perde için mi ameliyatMerhaba arkadaşlar, geçen ay ofis histeroskopi oldum. Rahimde perde var dendi.Bu ay histeroskopi ameliyatı olacagım fakat bana randevuyu adetimin 15. gününe verdiler yer olmadıgı için. 15. gün de yapılır dediler. Sizler kaçıncı gün oldunuz acaba???
EVET PERDE İÇİN :/Perde için mi ameliyat
12. günde oldumMerhaba arkadaşlar, geçen ay ofis histeroskopi oldum. Rahimde perde var dendi.Bu ay histeroskopi ameliyatı olacagım fakat bana randevuyu adetimin 15. gününe verdiler yer olmadıgı için. 15. gün de yapılır dediler. Sizler kaçıncı gün oldunuz acaba???
PERDE AMELIYATIMI OLDUNUZ? SONUC NASIL GEBE KALDINIZ MI ACABA12. günde oldum
Doktorunuzla konuşun banada 16. güne verildi ameliyat günü ben hastaneye gittim doktorla görüştüm doğru söylüyor 16. gün ameliyat yapılmaz dedi 11. güne çektirdi randevuyu.hemşire verdi randevuyu doktorla gorusemedım
evet perde ameliyatı oldum gebe kalamadım zaten biz erkek faktörü dolayısıyla tüp bebek tedavisindeydik benim perdem gebeliği engelleyecek boyutta değildi doktorum almamız tüp bebeğin tutunma şansını artırır dedi o yüzden aldırdım bende.PERDE AMELIYATIMI OLDUNUZ? SONUC NASIL GEBE KALDINIZ MI ACABA
Bende de var ama ameliyat gerek görmedi doktorlar erken doğum ya da düşük olursa yaparız dedilerEVET PERDE İÇİN :/
Doktora göre değişiyor canım inanancok uçuk rakamlarda var çok makul olanlarda var ama en onemlisi bu ameliyatı yapmış olması önceden iki kere alırım falan diyosa boşuna yapıyordur tek seferde alıyorlar videoda veriyolarlar hatta öyle deneyimi bı doktor bulmak önemliHisteroskopi için ne kadar bir fiyat istiyorlar arkadaşlar?
Histeroskopi sonrası kaçıncı günun canımHisteroskopi sonrası yoğun adet kanaması yaşayan var mı çok yoğun adet görüyorum kesliecek gibi durmuyor korkmaya başladım
20 gündü benim histeroskopiden sonraki ilk adetim çok kanamalı geçti öyle böyle değil hiç kesilmecek sanmıştım Elhamdulillah bir sıkıntı yokmuş şimdi bitmek üzereHisteroskopi sonrası kaçıncı günun canım