histeroskopi hakkında

uumutluu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
5
1
39
Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var . Yaklaşık iki ay önce tüp bebek için tedaviye başladım önce vitamin tarzı ilaçlar verdi doktor daha sonrasında rahimde miyon olduğunu ve histeroskopiyle miyonu alması gerektiğini söyledi geçen ay bu işlem yapıldı daha sonrasında adet olunca tekrar kontrole gittim ve iğnelere başlattı bir haftadır iğnelere devam ediyorum salı günüde yumurta toplama işlemim yapılacak. Bugün kontrolde doktor tekrar miyon gördüğünü söyledi ve tekrar histeroskopi olabileceğimi söyledi bu da beni çok üzdü. Yumurtaları aldıktan sonra donduracağını ve rahim hazır olunca transfer yapılacağını söyledi. Ben kendimi çok hazırlamıştım hemen transfen olacağıma fakat şimdi çok üzgünün başına böyle bir şey gelen varmı ,miyom böyle çabuk oluşurmu bilgi verebilcek varsa çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun canim. Yumurtalarını dondurup rahim toparlaninca yerleştirmesi daha iyi bence. Bir çok büyük merkez bu uygulamayı yapiyor rahmi dinlendirip trabsfer ediyor. Transfer için en uygun duruma gelmesi sansini artırır. Vardir herseyde bir hayir. Bisey sormak istiyorum histereskopiden sonra nekadar kanaman ve lekelenmen oldu konu actim bu konuda fakat net bisey ogrenemedim bende 2 hafta once oldum merak ediyorum

Teşekkurederim canım. Benim kanamam 7 gün surdu. Ama boyle adetin son günleri gibi lekelenme şeklinde oldu. Senin ne kadar surdu daha uzunmu

Teşekkurederim canım. Benim kanamam 7 gün surdu. Ama boyle adetin son günleri gibi lekelenme şeklinde oldu. Senin ne kadar surdu daha uzunmu
15 gün oldu yaptirali hala camurumsu lekeler geliyor ama ben myom aldirmadim prrde ve rahim kalınlaşması için oldum belki ondan farklıdır

Olabilir. Şimdi bende tekrar miyon oluşmuş görünüyor tekrar yapma ihtimali var bende onu istemiyorum bakalım hayırlısı

Evet normalde öyle ama her ay miyommu olacak böyle anlamadım. Tüp bebek tedavisinden önce miyom sorunum yoktu tedaviyle başladı ilaçların yan etkisi olarak düşünüyorum. Bende merak ediyorum miyon aldırıp sonra bir ay sonra tekrar miyonu oluşan oldumu hiç duymadım ben çünkü. Artık hepimiz için hakkımızda hayırlısı

İlaçların olabilir tabi. Farkli doktordanda görüş al belki baska bir yol gosterir

Arkadaşlar merhaba. Ben de dün histeroskopi oldum, polip alındı. Gelecek ay aşılama yapılacak. Yalnız bende narkoz etkisi mi bilmiyorum mide bulantısı, baş dönmesi, ara ara kendinden geçme durumları oluyor. Normal mi acaba bu durum?

Bende bu konuyu soracak yer arıyordum kızlar bende p.tesi ofis histeroskopi çekildim.Tup bebek öncesi istedi doktor ve temiz çıktı şükür .Ama hiç bişey yoktu dün yanma hissi gibi bir his olmaya başladı bende.Kasiniyor gibi yanıyor gibi.Antibiyotik verdi 3 gün kullan bırak dedi kullandım bıraktım ertesi günü yanma başladı sizde de böyle olan var mı

Ve narkoz vermeden yaptılar bana devlet Hastanesi'nde kısa bir işlemdi ama o 5 dk aman Allahım elimi isirdim ben .Rahim filminden kolay dediler ama ben rahim filminde hiç bişey anlamadım ağrı olarak

merhaba ben de 10 haziranda histeroskopi oldum sebepsiz infertilite nedeniyle ekimde tüp bebek düşünüyorum sizin profilinizde hamile olduğunuz görünüyor hayırlı uğurlu olsun histeroskopinin etkisi oldu sanırım ilişkiler konusunda doktorunuz bir şey dedim mi benim de 4 gün günüm geçti pazartesi tes yaptıracağım ama çok da umut edemiyorum 6 senedir bebeğim olmuyor benim de

Merhaba Evet, hsg çekildim ertesi gün histeroskopi oldum. Doktor kanaman durana kadar ilişki yasak dedi. Beş gün lekelenme oldu bende. Sonra kontrol için gittim, normalde yumurtlamam geçmişti ama şansa bu ay geç yumurtluyorsun değerlendir dedi Aynı ay da hiç beklemediğimiz an hamile olduğumu öğrendim

ay inşallah ben de yarın kan vereceğim bana da etkisi olmuşmudur bilmiyorum günüm geçti heyecanlıyım biraz dua edin lütfen sizin için çok sevindim ya bizim doktor 3 hafta yasak demişti ilişkiye ya..
bu histeroskopiden sonra 3. adetim olacak ama gelmedi

Çok teşekkür ederim canım İnşallah kısa zamanda hayırlı haberler alırsın Rahim temiz olmasaydı bir ay korun derdim, ama tertemiz gerek yok demişti doktor.

Çok teşekkür ederim canım ♥ İnşallah kısa zamanda hayırlı haberler alırsın Rahim temiz olmasaydı bir ay korun derdim, ama tertemiz gerek yok demişti doktor.
ay bilmiyorum bize de şifa olmuştur inşallah ya bu histeroskopi sizin ne kadardır bebek olmuyordu

Ben 5 yıldır evliyim canım. 3 kimyasal gebelik yaşadım, iki sene önce de 5 aylık ölü doğum yaptım..
çok çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin meleğine canım ben de 6.5 senedir evliyim 6 senedir istiyoruz hiç hamile kalmadım 3 kez klomen 2 aşılamam var...şimdi tüp bebek kaldı işte bakalım ne olacak beklemek çok zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…