Histeroskopi ameliyatı sonrası

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.042
1.214
133
Arkadaşlar benim gibi olan var mı 🤔 histeroskopi ameliyatıyla rahimdeki yarım perde alındı ve rahim genişletildi . Kaç ay korundunuz , ameliyattan sonra hamile kalan oldu mu bilgi verin lütfen 🙏

Arkadaşlar benim gibi olan var mı 🤔 histeroskopi ameliyatıyla rahimdeki yarım perde alındı ve rahim genişletildi . Kaç ay korundunuz , ameliyattan sonra hamile kalan oldu mu bilgi verin lütfen 🙏
Hiç korunmadım tüp bebekle gebe kaldım

Korunmak istemiyorum yaa histeroskopiyle şans artıyor ya 1adet dönemi geçirsem olur mu 🤔 doktor muayene etti herşey iyi dedi . Korunma süresi 1ay derken sonra 2.aya çıkardı kafası karıştı heralde ama benimde kafam bulandı . Ben adetten sonra denemeye başlasam sıkıntı olur mu

Korunmak istemiyorum yaa histeroskopiyle şans artıyor ya 1adet dönemi geçirsem olur mu 🤔 doktor muayene etti herşey iyi dedi . Korunma süresi 1ay derken sonra 2.aya çıkardı kafası karıştı heralde ama benimde kafam bulandı . Ben adetten sonra denemeye başlasam sıkıntı olur mu
doktorunuzu dinleyin bence o daha iyi bilir 2 ay sonra başlayın denemelere

Ben 2 ay korunmuştum 1 yıl içinde de hamile kaldım

Hamile olmanıza sevindim 🙏 histeroskopiden sonra hamile kalmanız bana ümit oldu 😊
Bende artık hiç beklemiyordum hatta doktorum evlat edin veya kıbrıstan başkasının yumurtası ile tüp bebek dene dediği ay ben hamile kaldım hiç beklemediğin anda oluyormus inşallah sizinde en kısa zamanda olur 🙏

Back
X