Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç korunmadım tüp bebekle gebe kaldımArkadaşlar benim gibi olan var mıhisteroskopi ameliyatıyla rahimdeki yarım perde alındı ve rahim genişletildi . Kaç ay korundunuz , ameliyattan sonra hamile kalan oldu mu bilgi verin lütfen
![]()
doktorunuzu dinleyin bence o daha iyi bilir 2 ay sonra başlayın denemelereKorunmak istemiyorum yaa histeroskopiyle şans artıyor ya 1adet dönemi geçirsem olur mudoktor muayene etti herşey iyi dedi . Korunma süresi 1ay derken sonra 2.aya çıkardı kafası karıştı heralde ama benimde kafam bulandı . Ben adetten sonra denemeye başlasam sıkıntı olur mu
Ameliyattan ne kadar süre sonra tüp bebeğe başladınızdoktorunuzu dinleyin bence o daha iyi bilir 2 ay sonra başlayın denemelere
3 AY SONRAAmeliyattan ne kadar süre sonra tüp bebeğe başladınız
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah3 AY SONRA
3. denememde sonucumuz olumlu oldu çok şükür :)Hayırlı sonuçlar olsun inşallah![]()
Çok sevindim yaa maşallah3. denememde sonucumuz olumlu oldu çok şükür :)
Amin inşAllah hayırlısıyla :)Çok sevindim yaa maşallahdarısı başıma inşallah
![]()
Yaa ne güzel inşallah bende hamile kalırım1 adet donemi sonrasi embriyo transferi oldum ve pozitif sonuc aldim, korunmak icin 1 ay yetiyorbol sanslar
![]()
Biliyorum canımBen şubatta histereskopi oldum martta hamile kaldım doğal.![]()
Histereskopi sonrası rahimde yapışıklık olmasın diye dr spiral takmış bir yada iki ay duracak diyor sizde öyle bir durum olmadı mi?Ben şubatta histereskopi oldum martta hamile kaldım doğal.![]()
Ben 2 ay korunmuştum 1 yıl içinde de hamile kaldımArkadaşlar benim gibi olan var mıhisteroskopi ameliyatıyla rahimdeki yarım perde alındı ve rahim genişletildi . Kaç ay korundunuz , ameliyattan sonra hamile kalan oldu mu bilgi verin lütfen
![]()
Pko varmıydı sizdeBen 2 ay korunmuştum 1 yıl içinde de hamile kaldım
Hayır pko yok ama bende 2 tüp bebek tedavisinde yumurtalarım boş çıkmıştıPko varmıydı sizde
Hamile olmanıza sevindimHayır pko yok ama bende 2 tüp bebek tedavisinde yumurtalarım boş çıkmıştı
Bende artık hiç beklemiyordum hatta doktorum evlat edin veya kıbrıstan başkasının yumurtası ile tüp bebek dene dediği ay ben hamile kaldım hiç beklemediğin anda oluyormus inşallah sizinde en kısa zamanda olurHamile olmanıza sevindimhisteroskopiden sonra hamile kalmanız bana ümit oldu
![]()