Mai inşallah zamanında adet görürsün, beklemek de sıkıyor , bu işlemler zaten sıktı hepimizi, bunalttı.. ama sonu hepimiz için hayırlı olur da bebişlere sağlıkla kavuşuruz inşallah, sen neden laparoskopi oldun?
arkadaşlar histeroskopi sonrası narkoz alanlar baş dönmesi kusma yaşadınız mı
mesajı yeni görüyorum derviş, biraz geç oldu. inşallah hepimiz hakkında hayırlı olan dileğimizdir canım. bugün itibariyle ve zamanında adet oldum ama herzamankinden özellikle kürtaj öncesinden oldukça az. neden bilmiyorum ve ihtimaller de canımı sıkıyor.lap+ histeroskopi ameliyatlarını ara tatilde izmirde yaptırdım. prof dr erol tavmergan yaptı, ege ünv tüp bebekte sanırım kendisi ben özelde muayene ve ameliyat oldum. kontrole ona gitme şansım yok ve burada hangi doktora gideceğimi şaşırdım kafamçokkarıştı
Canım ben istanbul da değilim ama dr konusunda bu sitede bazı arkadaşlardan biliyorum.yücel karaman diye bi dr varmış orda.herkes çok memnundu..konusunda çok uzman ve çok ilgiliymiş.istersen bi araştır.
arkadaşlar histeroskopi sonrası narkoz alanlar baş dönmesi kusma yaşadınız mı
dervişim naber napıosun seni tekrar gördüğüme sewindim...
canım..sen kaçırdın galiba o dönemi.canım ben geçtiğimiz ekim tam 3. tüp babak tedavime başlıcaktım reglimi bekliodumki allahım doğal yoldan gösterdi mucizesini..çok şükür.şuan 7 aylık oldu.allahtan ümit kesilmez..bende histereskopi olmuştum ondan 2 ay sonra oldu.darısı başına.inşallah sende 3 tedavi öncesi mucizene kendiliğinden kavuşursun..dualarım seninle...buarada ben özel dualar etmiştim biara sana onlarıda yollıyım..çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?