kızlar
histereskopi olup da adeti geciken var mı aranızda?
mrb arkadaşlar banada aralık ayında aynı anda laparoskopi ve histeroskopi yapıldı.opersayon sonrası adet gecikmesi yaşamadım.tam gününde adet oldum.ama yapışıklık olabileceği konusunda hiç bilgim yoktu.yapışıklık olduğunu doktorunuz nasıl anladı.ben histeroskopiden sonra adetin 2.günü muayeneye gittim.hem ultrasonla hemde vajinal yoldan muayene etti doktorum herhengi bişey söylemedi yapışıklık olsaydı bu şekilde anlaşılırmıydı acaba.şimdi benimde içime kurt düştü.
kızlar
histereskopi olup da adeti geciken var mı aranızda?
so nunda adet oldum ama normal 7 gün sürdü , 3 gündür de hala lekelenmeler var ve sanki adet olacakmışım gibi bir şişkinlik, kasık ağrısı var, normal mi, ameliyattan mı amaaannn offf
merhaba canım
bende bu ay oldum laparoskopi ve histereskopi benimde adetim gecikti seninki kaç gün geçti??
adet olmak için brşey kullandınmı ??
geçmişi okudum adet oldum yazısını görünce ben bile rahatladım. geçmiş olsun, banada 10 gün önce laparoskopi ve histeroskopi yapıldı.çift rahim tanısı netleşti. bende arkadaşın dediği ilaçtan kullandım bi haftaya kadar adeti bekliyorum. inşaallah gecikme yada problem olmaz. o kadar çok işlem geçirdim ki yoruldum. herkes hakkında hayırlısı, Allah kimseyi evladın varlığıylada yokluğuylada imtihan etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?