• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histereskopi sonrası...Regl

sadebirhayat1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
51
42
3
kızlar lütfen histereskopi olanlar yardımcı olsun, ben aralık 18. de tüp bebek tedavisi öncesi histereskopi oldum, fakat bu ay Regl 7 gün gecikti, hafif ara ara bir kasık ağrım var 1 haftadır, fakat regl ağrısı gibi değil, regl olacağıma dair de hiç bir belirti yok :( bu gecikme normalmi ? sizn başınıza böyle bir şey gedimi? başka bir sorunmu var diye korkuyorum :( üstelik acaba gebelikmi var diye HCG testi yaptırdım, malesef negatif çıktı, kızlar lütfen teçrubeli olanlar yardımcı olsun..

kızlar lütfen histereskopi olanlar yardımcı olsun, ben aralık 18. de tüp bebek tedavisi öncesi histereskopi oldum, fakat bu ay Regl 7 gün gecikti, hafif ara ara bir kasık ağrım var 1 haftadır, fakat regl ağrısı gibi değil, regl olacağıma dair de hiç bir belirti yok :KK43: bu gecikme normalmi ? sizn başınıza böyle bir şey gedimi? başka bir sorunmu var diye korkuyorum :KK43: üstelik acaba gebelikmi var diye HCG testi yaptırdım, malesef negatif çıktı, kızlar lütfen teçrubeli olanlar yardımcı olsun..
Merhaba,
Ben de histeroskopi oldum. Adet gecikmesi yapabiliyormuş. Bu nedenle doktor operasyon sonrası adet düzenleyici hap verdi.

kızlar lütfen histereskopi olanlar yardımcı olsun, ben aralık 18. de tüp bebek tedavisi öncesi histereskopi oldum, fakat bu ay Regl 7 gün gecikti, hafif ara ara bir kasık ağrım var 1 haftadır, fakat regl ağrısı gibi değil, regl olacağıma dair de hiç bir belirti yok :KK43: bu gecikme normalmi ? sizn başınıza böyle bir şey gedimi? başka bir sorunmu var diye korkuyorum :KK43: üstelik acaba gebelikmi var diye HCG testi yaptırdım, malesef negatif çıktı, kızlar lütfen teçrubeli olanlar yardımcı olsun..
Bende yaşadım canım senin gibi bir ay sonra tedavi olacağım bekle gelsin gelmedi. Doktorum gecikme olurda demedi ben arayıp geciktiğini söyledim. Bir ilaç yazdı bir tane içtim ikinciye gerek kalmadan oldum. Benimde 5 gün geçmişti.

Selamlar benimde gecikmişti aralıkta Hem geç oldum hem çok oldum normal diyorlar

Bende yaşadım canım senin gibi bir ay sonra tedavi olacağım bekle gelsin gelmedi. Doktorum gecikme olurda demedi ben arayıp geciktiğini söyledim. Bir ilaç yazdı bir tane içtim ikinciye gerek kalmadan oldum. Benimde 5 gün geçmişti.
çok teşekkür ederim bilgilendirne için, bende arıycam doktorumu

Merhaba,
Ben de histeroskopi oldum. Adet gecikmesi yapabiliyormuş. Bu nedenle doktor operasyon sonrası adet düzenleyici hap verdi.
[/QUOTE beni hiç böyle bir şey oalablir diye bilgilendirmediler , arıycam birazdan doktorum.. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için,

bende doktorumu arıycam teşekkür ederşm bilgilendirmeniz için..

Back