Histereskopi sonrası hamile kalanlar

Histereskopiden kaç ay sonra hamile kaldınız?

• 1

OY: 6 33,3%
  • 2

OY: 1 5,6%
  • 3

OY: 0 0,0%
  • 4 veya daha fazla

OY: 6 33,3%
  • 6 ay geçti ve hamile değilim

OY: 5 27,8%

• Ankete Katılan
    18
ben de son durumu yazayım histereskopiden 5 ay sonra tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür 4.5 aylık oldu. darısı isteyen herkese olsun inşallah

Cok sevindim, cok guzel haber... Tup bebek gebesi misiniz peki,
İnsallah saglikli sekilde kucaginiza alirsiniz. Histereskopi bazi durumlarda gercekten ise yariyor demek ki,
Cok tebrik ederim.

ben de son durumu yazayım histereskopiden 5 ay sonra tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür 4.5 aylık oldu. darısı isteyen herkese olsun inşallah
Canım histereskopiden sonra rahmine cizik atılmismiydı ve doktorun mu istedi 5 ay beklemeni yoksa siz mi beklediniz bende histereskopi oldum bu ayin sonunda doktora gidecegim 2 ekimde olmuştum histereskopi ve rahme cizik atıldı

Canım histereskopiden sonra rahmine cizik atılmismiydı ve doktorun mu istedi 5 ay beklemeni yoksa siz mi beklediniz bende histereskopi oldum bu ayin sonunda doktora gidecegim 2 ekimde olmuştum histereskopi ve rahme cizik atıldı
çizik atılma değil ama rahimde basıklık vardı o düzeltildi. 5 ay beklememi kimse söylemedi. Süreç öyle gelişti. Histereskopi sonrası ayda aşılama denedik olmadı.

Yok hsg de arkuat uterus yazıyordu , normal kadın doğumcular o önemli birşey değil dedi, bu doktor tüp bebek merkezindeki doktor , orayı bir genişletelim içeriye de bir bakalım belki görünmeyen başka birşey de vardır dedi. başka birşey yokmuş sadece üstten basıklığı düzeltmiş işte. daha 10 gün olmadı histereskopi yapılalı.

Histereskopi için hiç korkma çok rahat geçti. eğer doktorun olmayı önerirse yani..

Bana şimdi ne ilişki yasağı ne korunma vermedi doktor. kanama bitince biz normal hayata devam ettik yani. İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar verir işlem..

Benim 3 düşüğüm var ama nedenleri belli değil. bu rahimdeki basıklık bir ihtimal neden olabilirmiş...
Insallah gorurusunuz aynibsorundan bende histereskopi oldum simdi durumunuz ne acaba?

Konu ilerlemiş burada herkes bebek sahibi olabilmek için histereskopi olmuş. Ben de bebeğimi kaybettim kürtaj sonrası yapıldı bana histereskopi bugün 4. Günüm lekelenmelerim var

Yok hsg de arkuat uterus yazıyordu , normal kadın doğumcular o önemli birşey değil dedi, bu doktor tüp bebek merkezindeki doktor , orayı bir genişletelim içeriye de bir bakalım belki görünmeyen başka birşey de vardır dedi. başka birşey yokmuş sadece üstten basıklığı düzeltmiş işte. daha 10 gün olmadı histereskopi yapılalı.

Histereskopi için hiç korkma çok rahat geçti. eğer doktorun olmayı önerirse yani..

Bana şimdi ne ilişki yasağı ne korunma vermedi doktor. kanama bitince biz normal hayata devam ettik yani. İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar verir işlem..

Benim 3 düşüğüm var ama nedenleri belli değil. bu rahimdeki basıklık bir ihtimal neden olabilirmiş...
bebisiniz oldumu bnmd 3 dusuk var histeroskopi oldum 5 ay once daha hamile kalamadim.sizinki olduysa hangi tedavilerle ve nezamb anlatabilirmisnz

Merhabalar konuyu açalı baya olmus .Bende sizinke ayni durumdayim 3dusugum var ..Bundan 8ay once histeroskipi oldum Suan hamile kalamiyorum..😞Sziden durumlar nasl ilerledi saglikli gebelik oldumu

X