• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi perde ameliyatı

Canım geçmiş olsun iyileşme süresin nasıldı ameliyat tan sonra hangi ilaçları kullandın bilgi alabilir miyim
Mayis ayinda oldum çok aklimda kalmadı. Antibiyotik verdiğini hatırlıyorum iyileşme sureci diye biseyde yok aalinda zaten hastaneden iyi bi halde cikiyosun basit bir işlem. Eve geldim ongun Dinlendim anestezi etkisinden dolayı. Sabah normal yasamima devam ettim. Cok hafif batmalarim olmuştu ara ara rahatsizda etmiyordu. Kanama ise yok denecek kadar azdı. Endise etme hayatını etkileyecek bi işlem degil

Ben geçen ay oldum. 3 gün balon takılı kaldı. 1 ay hormon ilacı ve ilk 1 hafta antibiyotik kullandım. Operasyon sonrası birkaç gün ufak akıntılarım oldu. Şiddetli bir ağrı yaşamadım.

Ben geçen ay oldum. 3 gün balon takılı kaldı. 1 ay hormon ilacı ve ilk 1 hafta antibiyotik kullandım. Operasyon sonrası birkaç gün ufak akıntılarım oldu. Şiddetli bir ağrı yaşamadım.
Bende salı günü olucam ameliyat hafif ağrım var ve kanamam var ama az. Antibiyotik ve hormon kullanıyorum. Kaçıncı gün duş. Aldınız. Bide ne kadar sonra gebelik düşünebilirsiniz dedi

ben sadece histeroskopi olduğum için bir gün sonra aldım hemen duş. Ama oturarak almadım. ayakta duşumu aldım. Bir regli geçtikten sonra gebe kalmaya çalıştım. Doktorum öyle dedi.

ben sadece histeroskopi olduğum için bir gün sonra aldım hemen duş. Ama oturarak almadım. ayakta duşumu aldım. Bir regli geçtikten sonra gebe kalmaya çalıştım. Doktorum öyle dedi.
Peki kaldınız mı gebe

Ben 2 defa oldum korkulcak derecede bir ameliyat değil ağrı sızı olmadı benim lekelenmeler oluyor 7 ila 10 gün hastanede kalmıyorsun bile ertesi günü duş aldım

Ben 2018 kasimda oldum. Hormon ilacı kullandim. Sonra 2 ay korunun dedi doktor. 2 ay korunduk. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim. Doğum yaptım bile :) darısı basiniza. Cok agrisiz basit bi islemdi

2 defa oldum perde kalındı ilkinde bitirilemedi 3 ay arayla oldum. Sonrası 3 ay korunma ve şu an Allahın izniyle hamileyim. Ama korkulucak bişey yok. Sadece ilk çıktığında 30 dk bi ağrı hissedersin iğne serum derken 1 saate gezdiriyolar seni. Ben kanama riskine karşı kalmıştım hastanede 2 gün ama gayet rahattım

2 defa oldum perde kalındı ilkinde bitirilemedi 3 ay arayla oldum. Sonrası 3 ay korunma ve şu an Allahın izniyle hamileyim. Ama korkulucak bişey yok. Sadece ilk çıktığında 30 dk bi ağrı hissedersin iğne serum derken 1 saate gezdiriyolar seni. Ben kanama riskine karşı kalmıştım hastanede 2 gün ama gayet rahattım
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldırsın bende 1 gece kaldım hastanede

Neden hem histereskopi hem lastaroskopi oldunuz
Doktorlar ikisini yapmada uygun gördüler. Ben sadece labaroskopi olacagimi biliyordum ameliyat esnasında ikisini de yapmışlar. Tuplerim rahim filminde net sonuç vermemis diye yaptım. Tüplerimde acilmis dedi doktor

Doktorlar ikisini yapmada uygun gördüler. Ben sadece labaroskopi olacagimi biliyordum ameliyat esnasında ikisini de yapmışlar. Tuplerim rahim filminde net sonuç vermemis diye yaptım. Tüplerimde acilmis dedi doktor
Anladım rabbim şifa versin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Back