Bende rahimde perde ameliyatı oldum . Normal eğilip kalkmak yere oturmak zarar vermez değil miAslında aynı gün taburcu ediliyorsun. Ertesi gün dönebilirsin çok ağır iş yapmamak şartıyla. Ben dinlenmeyi tercih etmiştim rapr almıştım 3 gün.
Yok canım daha neler, o kadar abartılacak bir operasyon değil. Ağır falan kaldırmayın bence yeteli olaaktırBende rahimde perde ameliyatı oldum . Normal eğilip kalkmak yere oturmak zarar vermez değil mi
Yok canım daha neler, o kadar abartılacak bir operasyon değil. Ağır falan kaldırmayın bence yeteli olaaktır
MErhba, nasıl geiyor tedavi sürecinizArkadaşlar merhaba rahim şekil bozukluğundan dolayı histereskopi olup sprial takan var mı acaba süreçiniz nasıl geçti ben rahim şekil bozukluğundan histereskopi oldum sprial taktılar 15 gündür kanamam var ağrım da var doktor sprial oldukca lekelenmen olacak dedi ama benimkisi leke değil bildiğiniz adet kanaması adet ağrısı gibi benim gibi olanlar var mı acaba yorum yazıp bilgi verirseniz sevinirimsprial resmini de ekliyorum bakarsanız sevinirim
Hangi hastanede oldunuzYok operasyondan sonra biraz kendime gelince çıktım bir gün evde dinlendim sadece
Hangi hastanede oldun