Histereskopi olanlar yardımcı olur musunuz

Zaten olmuyo niye korunayım ki ilk hafta dikkat ederim sadece demek ki doktor gerek görmemiş ondan takmamış
Her ihtimale karşı sor yinede enfeksiyon riski falan olur belki bısey vardır ben sordum gerek yok dedi sadece antibiyotik kullanıp Eylül ayını bekliyorum şimdilik yapacağım bişey yokmuş

Biraz bilgilenince içim rahatlıyor çok saolun Rahim şekliniz öyleyken adet düzensizliğiniz varmıydı
Şöyleki canım benim adetim hiç 28 günde bir olmazdı 31/32 günde bir olurum adetimi. Düzenlidir ama.

Son zamnalarda adetim azalmıştı sanki 3. gün günlük ped koyuyordum mesela

Şöyleki canım benim adetim hiç 28 günde bir olmazdı 31/32 günde bir olurum adetimi. Düzenlidir ama.

Son zamnalarda adetim azalmıştı sanki 3. gün günlük ped koyuyordum mesela
Bende öyleyim canım 1.gün leke şeklinde 2.gün yoğun kanama 3.gün azalıp biterdi . Çok azaldığını fark ettim . Bide çok ağrılı geçiyor rahimde inanılmaz bir ağrı oluyor . İnşallah ameliyattan sonra düzelir

Her ihtimale karşı sor yinede enfeksiyon riski falan olur belki bısey vardır ben sordum gerek yok dedi sadece antibiyotik kullanıp Eylül ayını bekliyorum şimdilik yapacağım bişey yokmuş
Ona dikkat ederim canım doktorun talimatına uyarım inşallah Rabbim kucağımızı doldurur bebişlerle şu çektiğimiz acıya değerde hamile kalırız

Canım bende pazartesi rahim şeklini düzelttirmek için ameliyat olcam hastanede kaldınız mı yoksa o gün evemi gittiniz anesteziylemi oldunuz bana anlatır msnz biraz korku bastı beni
Korkulacak bişey yok canım anestezi yapiyolar zaten hiç bişey hissetmiyorsun ameliyatla ilgili çıkınca çok az biraz ağrın oluyor iğne yapiyolar geçiyor o ağrı da kanama oluyor adet ağrısı gibi biraz ağrıların oluyor ayni gün eve geçiyorsunuz zaten anestezi etkisi geçince korkmanıza gerek yok

Anladım canım benim doktor bişey demedi korunmayla alakalı o yüzden merak ettim

Allah razı olsun canım hepinizden çok rahatladım

Anladım canım. Ben de hiç öyle ağrı olmazdı. ama şöyle bir duum da vardı. Mesela rengl öncesi sinyaller kasık ağrısı mesela 2/3 gün önceden değil de mesela 10 gün önceden başlardı tatlı tatlı vurmaya. Buda bir belirti midir bilmiyoum tabi.

Merhaba kızlar bende adetimin gelip bitmesini bekliyorum doktorum rahim filmi ve histeroskobi önerdi biraz içimi rahatlattınız özelde çok yüksek bir rakam söylediler ama snirim devlet Hastanesi'nde anestezi olmaz diye düşünüyorum histeroskobi de polip varsa alırım dedi doktorum anestezi olmadan dayanabileceği mi sanmiyorum

Bende inanılmaz ağrılar oluyor , bide rahime yakın karın bölgem şiş hava yutmuş gibi ,sizdede var mı peki

anestesizsiz ancak ofis histereskopisi yapılır tanı amaçlı. Diğer türlü anestesisiz histereskopi yapılmaz

Canım histeroskopi ameliyatından ne kadar sonra günlük yaşamına döndün