- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi yaseminlikamelya
-
Banada deneyin dedi 3 ay olmazsa o zaman histereskopi olursun dedi8500 tl tup bebek ucreti,ortalama 4000 tl ilac ucreti.Sana yapisiklik acildiktan sonra gebe kalma hakkinda ne soledi doktorun canim.Bana yapisiklikla bile bi kac ay deneyin dedi ama dedigim gibi ben cok israr ettim doktoruma tup bebek icin.
Merhabalar dün histeroskopi oldum rahminde polip var dedi doktor ancak ameliyattan sonra polip bulunamadı ama rahmin t şeklinde dedi daha önce hsg filminde t şeklinde çıkmadı normal bulgulardı bununla ilgili bi bilginiz var mı yada yapışıklık olabilir mi bilemedim
Yok zaten yalanmış benimki tam bi rezillik sağlık bakanlığı dahil bildiğim her yere şikayet edeceğim hastaneyi. Bi Prof a gittim herşey normalmiş para için beni histeroskopi ameliyatına almışlarT şeklini düzeltmiş mi peki ?
Yok zaten yalanmış benimki tam bi rezillik sağlık bakanlığı dahil bildiğim her yere şikayet edeceğim hastaneyi. Bi Prof a gittim herşey normalmiş para için beni histeroskopi ameliyatına almışlar
Yaaa bugun gittim ben polat hocaya kesinlikle mükemmel bir insan.Canım ankarada prof dr polat dursun çok iyidir
Bu jel ne işe yarıyor kiBende değil yapisiklik vardi. Doktorum materegen gel aldırdı. 500 tl fiyata aldim. Fakat sonra hamile kaldım. Bu jelde elimde kaldı. Aldığım günden beri dolapta duruyor. İhtiyacı olana uygun fiyata verebilirim
Bende değil yapisiklik vardi. Doktorum materegen gel aldırdı. 500 tl fiyata aldim. Fakat sonra hamile kaldım. Bu jelde elimde kaldı. Aldığım günden beri dolapta duruyor. İhtiyacı olana uygun fiyata verebilirim. İhtiyacım var size nasıl ulaşabilirm
Merhaba, histeroskopi sonrasi jel kullanilmis sizde, yapisiklik sonra tekrarladi miJel uygulanıcak dedi tekrar yapışmasını engellemek için bide spiral takılıcak 2 ay sonra çıkartıcaz dendi
Merhaba histeroskopi ile ilgili sormak istedimlerim var, yardimci olur musunuzAz önce ameliyat görüntülerimi de izledim kızlar, doktor ahmet göçmen resmen tertemiz yapmış. Çok titiz çalışmış. İdrar keseme yapışık olan tüpümü öyle güzel ayırmış ki pek çok dr un yapmak istemeyeceği bir ameliyat olurdu bence. Hiç zarar vermemiş.
Böylelikle iki farklı dr dan histereskopi ameliyatı olup nasıl olması yada olmaması gerektiğini öğrendim.
Sormak isteyen olursa seve seve tecrübelerimi paylasırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?