• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi ameliyatı geçiren arkadaşlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?

MaviSevda

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
100
46
298
Rahimde perde olduğu için doktorum histereskopiyi önerdi.Bir yılı geçmesine rağmen çocuk sahibi olamayınca rahim filmi çekildi ve perde olduğu anlaşıldı.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ameliyattan sonra hamilelik şansı ne kadar artıyor?Bir de adet dönemlerinde değişiklik oluyor mu?

Rahimde perde olduğu için doktorum histereskopiyi önerdi.Bir yılı geçmesine rağmen çocuk sahibi olamayınca rahim filmi çekildi ve perde olduğu anlaşıldı.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ameliyattan sonra hamilelik şansı ne kadar artıyor?Bir de adet dönemlerinde değişiklik oluyor mu?

Mrb cnm,ben geçen sene 16 kasımda laparoskopi ve ofis histeroskopi oldum ve 11 şubatta hamile olduğumu öğrendim,çok şükür Rabbim yavrumu kucağıma almayı nasip etti,Minik Prensesim şuanda 2 aylık..:nazar:

Ben de rahimde perde nedeniyle histereskopi oldum. Adet düzenimde de bir degisiklik olmadı. Ben 2 kere yaptırdım histereskopi. 2. Histereskopiden hemen sonra hamile kaldım.
Benim meleğim de simdi 1,5 aylık :)

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için..Yavrularınızı Allah nazarlardan korusun..Böyle olumlu şeyler duyunca seviniyorum ve cesaretleniyorum..Benim adet dönemlerim çokkkk sancılı geçiyor.Daha önce internette bir yerde okumuştum rahim anomalilerde adetler sancılı geçermiş.Acaba ameliyattan sonra geçer mi diye ayrıyeten sormak istedim..

gülcüm yaa zaman ne kadar çabuk geçmişş yaa oldu mu okadar benimkininn geleceği yokkk yaa
hazırlıklar tamm kendi yokk

Gelir canım gelir merak etme. Hele doğsun ondan sonr zaman nasıl gecti diye sasip kalacaksın;)
Bu dönmediği zor geçiyor dogunca rahatlayacaksin merak etme:)
48 gun oldu kuzucum :)

oyy ben onu yerimm yaa iki ay olacak neredeyse canım yaa maaşallahh kuzumma benimm oğlumu da bir kucağıma alaydımm yaaa yoksaa benim kocam iflas edecek
sürekli bir şeyler alıyorum dayanamıyorum :.D

Dogunca daha cok alıyorsun canım:) ben doğduktan sonra kendime engel olamıyorum :)[/QUOT

ayy bunu benimkine söylemem lazımm :D hergün geliyorr bu ne yinee diyorr ayy yaaa aldıklarımı bir bir üzerine giydirsem nasıl olduğunu bir görsem inşallah allahımm daha ben ona neler alırım

Arkadaşlar hala takip ediyo musunuz sayfayı bilmiyorum ama iki gün sonra histereskopi olacak..hastanede lazım olabilecek şeyler neler..
yazar mısınız? şimdiden teşekkürler...

Hastanede aslında hic bir sey lazım olmuyor. Sadece pes lazım , ama onu da hastanede veriyorlar.
Sen yanına ped ve bir de alt çamaşır al yedek olarak.
Şimdiden gecmisolsun.

gul_koç Çok teşekkür ederim..Yine hemen cevap yazmışsınız..Histereskopi ile ilgi nerde bi konu varsa hemen yardıma koşmuşsunuz..Okuduğum bir çok topikte isminizi gördüm..
Tekrar teşşekkür ederim

Rica ederim canım:) ben bu konuda cok sıkıntı yasadım, kafamda binbir sorularla gittim Dr lara, o yuzden burda da yaşadıklarımı bildiklerimi paylaşmaya calisiyorum.

Rica ederim canım:) ben bu konuda cok sıkıntı yasadım, kafamda binbir sorularla gittim Dr lara, o yuzden burda da yaşadıklarımı bildiklerimi paylaşmaya calisiyorum.

gül hn bana da yardımcı olabilir misiniz? tüp bebek tedavisinde doktor şart dedi rahim filmi. neresi hangi doktor ne lazım ne zaman olunuyor hiiç bir şey bilmiyorum :(
İstanbul dışında oturuyorum, yardım edebilir misiniz?

Dilemma merhaba. Öncelikle Allah hayırlısını versin insallah.
Tup bebek tedavisinde bildigim kadarıyla rahim filmi şart. Çünkü tüplerde ya da rahimde bir problem varsa tup bebegin de başarısını etkiler. Dr lar bütün problemleri ortadan kaldırıp ondan sonra tup bebek yapmayı tercih eder.
Hangi ildesin?
İstanbul da olsaydın sana rahim filmi ve Dr icin de yer onerebilirdim. İstanbul a gelme ihtimalin olur mu?

Back