- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 33
Devlet hastanesi nde ücretsiz yaptırabilirsiniz bundan sonra ben tüm işlemlerimi devlette yaptırmayı düşünüyorum özel sektör tam fiyasko benden de 5000 TL istediler ben çarşamba günü Cerrahpaşada ameliyat olacağımMerhaba kızlar 3 tane tup bebek düşüğüm var şimdi histeroskopi yapılacak bana da istanbul da önerebileceğiniz bir doktor varmı fiyat olarak benim doktorum 7 bin çekti ve kesinlikle durumumuz yok yeni yaptıranlar kaça yaptırdı ve memnun kaldinizmi acaba çok ihtiyacım var gerçekten bilgilerinize teşekkürler
Okuduklarıma göre çoğu kişi adet bitiminde histeroskopi olmuş. fakat Ben Adetime 5 gün kala histeroskopi oldum.Canım adet başlangıcını da sayarak 6. Günden başlıyorlar yapmaya ben Polip şüphesiyle girdim boş ameliyat oldum 3 bin TL
Yumurtlamadan önce yapıyorlar diye biliyorumOkuduklarıma göre çoğu kişi adet bitiminde histeroskopi olmuş. fakat Ben Adetime 5 gün kala histeroskopi oldum.
Bende perşembe günü hem histeroskopi hemde labaroskopi oldum 2 gün sonra adet gördüm. Benimde bu şekil olduYumurtlamadan önce yapıyorlar diye biliyorum
Hayır bence doktorun iyi ben boşu boşuna oldumHayırlı geceler kızlar bende de Arkuat Utarus şeklindeymiş . Herhangi bir cerrahi işlem gerektirmez dedi ama sizleri okuyunca başka bir doktora daha mı sorsam
Bende perşembe günü hem histeroskopi hemde labaroskopi oldum 2 gün sonra adet gördüm. Benimde bu şekil oldu
Çok geçmiş olsun size de şimdi nasılsınız? Neden öyle düşünüyorsunuz ? Ben bazı yorumları çok olumsuz okudum ister istemez etkilendim sonuçta nasip olursa anne olmak için uğraşıyoruz .Hayır bence doktorun iyi ben boşu boşuna oldum
Aslında bende duymuştum adetten hemen sonra yapılmalı. Benim doktorda tersini yaptı bana. Kimi duymussam hep adet sonrası olmuşlar.Valla bu doktorlar kafamızı karıştırıyor bana da yumurtlamayı etkilemesin diye yumurtlamadan önce yaptılar bilemedim valla
Nasil oluyorsun peki cnm bende gittim arastirmaya infertilite bolumune dedjm histeroskopu olmak istiyirum öyle senin kafana gore yapmayız dediler 2 kere daha asilama yapalim sonra ne yapacağımıza biz karar veririz diyorlar yapmiyorlar sen kendin mi istedin doktormu istedi cnmDevlet hastanesi nde ücretsiz yaptırabilirsiniz bundan sonra ben tüm işlemlerimi devlette yaptırmayı düşünüyorum özel sektör tam fiyasko benden de 5000 TL istediler ben çarşamba günü Cerrahpaşada ameliyat olacağım
evet ben kendim istedim ve yapıldı. sizin durumunuz biraz farklı olabilir. benim iki kez kimyasal gebelik oldu.Nasil oluyorsun peki cnm bende gittim arastirmaya infertilite bolumune dedjm histeroskopu olmak istiyirum öyle senin kafana gore yapmayız dediler 2 kere daha asilama yapalim sonra ne yapacağımıza biz karar veririz diyorlar yapmiyorlar sen kendin mi istedin doktormu istedi cnm
Benimde 2 tane kimyasal gebeliğim var cnm bide boş gebelik geçirdim senin doktorun kim acaba histeroskopiyi yapan bende ona giderim olmadıevet ben kendim istedim ve yapıldı. sizin durumunuz biraz farklı olabilir. benim iki kez kimyasal gebelik oldu.
bCanım selam sen oldun mu operasyonunu. bende haftaya olacağım Zeynep Kamil de nasıl geçti seniki?Karar verdiniz mi bende olacağım zeynep kamil hastanesinde
Canım benim doktorum Zeynep ÖmerBenimde 2 tane kimyasal gebeliğim var cnm bide boş gebelik geçirdim senin doktorun kim acaba histeroskopiyi yapan bende ona giderim olmadı
bCanım selam sen oldun mu operasyonunu. bende haftaya olacağım Zeynep Kamil de nasıl geçti seniki?
bCanım selam sen oldun mu operasyonunu. bende haftaya olacağım Zeynep Kamil de nasıl geçti seniki?
Evrim bostancı Ergen muayeneyi bu doktor yaptı. Operasyon da kendisi yapacakmışSize de çok geçmiş olsun hangi doktor yapacak bilginiz var mı
Nasıl geçti neler yaşadın öncesi ve sonrasıEvet ben oldum 16 aralıkta çok şükür çok iyiyim şuanda
Tez zamanda olur inşallahÇok geçmiş olsun size de şimdi nasılsınız? Neden öyle düşünüyorsunuz ? Ben bazı yorumları çok olumsuz okudum ister istemez etkilendim sonuçta nasip olursa anne olmak için uğraşıyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?