Hissettiklerim normal mi

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Kızlar gebeliğimin 18.haftasındayım. 2-3 gündür kasıklarıma igne batması, rahimde ağırlık karnımda bi gerilme hissediyorum. Düz oturuyorum acı oluyor, uzanıyorum bir zaman sonra gene oluyor. Hiç bir pozisyonda uzun süre duramıyorum. Bu haftalarda bu hissettiklerim normal mi? Bir kaç gun oncesine kadar hamile degilmisim gibi çok enerjiktim. Yuruyus yapıyorum akşamları ama karnımda gerginlik ağırlık var.
Sizde durum nedir? Doktora gitmeme 3 hafta var. Devam ederse ona da sorarım ama sizlerin fikrini alayım dedim.

Normal, ara ara kasılmalar gerginlikler oluşur karında. Ama sıklaşırsa erken git doktora, birşeyler ters gitmesindense kontrol olmakta fayda var. Ama zamanla geçer. Ve sonlara doğru son gerginlikler oluşur, arkasından "merhaba, ben geldim" der..

Bende geçen haftaya kadar oyleydim hissetmiyordum bile. Sonra 1-2 gun rahimde agirlik oldu agri falan cektim. Sanki 1 kilo patates tasiyorum gibi geldi illaki agrida oldu. Ama sonra geçti.
Normal oldugunu düsunüyorum ben saglicakla alin kucaginiza

Normal canım sıkma canını bir görün gene de :) bu arada uygulama olarak happy mom kullanıyorum, belki zaten biliyosunuzdur. O gün ne yaşıyorsam aynısı orda yazıyor tavsiye ederim :)))

Normal canım sıkma canını bir görün gene de :) bu arada uygulama olarak happy mom kullanıyorum, belki zaten biliyosunuzdur. O gün ne yaşıyorsam aynısı orda yazıyor tavsiye ederim :)))

bu bahsettiğiniz uygulamayı indirdim.
15.haftadayım.
lütfen besin takviyesi ilaçlardan sakının diyo.
doktor bana vitamin kalsiyum balık yağı takviyesi verdi ve kullanıyorum.
bu uygulamaya dair şüpheye düşürdü beni

Normal, ara ara kasılmalar gerginlikler oluşur karında. Ama sıklaşırsa erken git doktora, birşeyler ters gitmesindense kontrol olmakta fayda var. Ama zamanla geçer. Ve sonlara doğru son gerginlikler oluşur, arkasından "merhaba, ben geldim" der..
Çok teşekkur ederim yanıt için. Yanlız olmadığımı bilmek güzel.

Bende geçen haftaya kadar oyleydim hissetmiyordum bile. Sonra 1-2 gun rahimde agirlik oldu agri falan cektim. Sanki 1 kilo patates tasiyorum gibi geldi illaki agrida oldu. Ama sonra geçti.
Normal oldugunu düsunüyorum ben saglicakla alin kucaginiza
Teşekkür ederim gercekten rahatladım biraz. Ilk gebelik olunca insan tecrubesiz oluyormuş.

15.haftadayım.
Besin takvileyelerinin zararı yok diye biliyorum. Ben hamileligin en basindan beri omega3 ve d vitamini kullaniyorum. Doktor multivitamin ve demir de ekledi sonrasinda. Belki de bunları kast etmiyordur. Doktorunuz ne diyorsa onu ciddiye alın bence.

15.haftadayım.
Merhaba, besin takviyesi derken şu reklamlarda çıkanlar var ya örneğin pharmaton gibi. Onlardan bahsediyor. Doktorunuzun verdikleri dışında yani.

Besin takvileyelerinin zararı yok diye biliyorum. Ben hamileligin en basindan beri omega3 ve d vitamini kullaniyorum. Doktor multivitamin ve demir de ekledi sonrasinda. Belki de bunları kast etmiyordur. Doktorunuz ne diyorsa onu ciddiye alın bence.
Evet canım. Besin takviyesi derken, pharmaton gibi şeylerden bahsediyor uygulama. Doktorun verdiklerini kullanmaya devam 🤗

teşekkürler cevaplarınız için
ben doktorun dediğini uyguluyorum zaten.
tereddütüm uygulamaya yönelik olmuştu, doktora değil.
o da düzeldi sayenizde
sagolun

Back
X