- Konu Sahibi happypisces
ben ünv. son sınıfa gidiyorum ve son yıllarda kaç yıl bilmiyorum galiba 2 yıl kendimi berbat hissediyorum. birincisi özgvüvenim yok bir parttime işe girip çalışmak istiyorum (paransal sıkıntım var) ama iş ilanlarının önünden geçip gidiyorum kendime güvenemiyorum. ikincisi uzak bir ilişkim var beni kötü etkiliyor sürekli ayrılıyoruz geri barışıyoruz hastalıklı bir ilişkiye döndü ve bu beni iyice beter ediyor ama o kişiyi çok seviyorum. günüm ise şöyle geçiyor normalde tatildeyken 1e kadar uyuyup daha sonra akşama kadar net ve kitap okuma. şimdi okul başlıyor ve okula gidip gelicem. en yakın arkadaşlarımla görüşmüyorum hep bahane üretiyorum çünkü onlara bile sinir olmaya başladım evet kaç yıllık dostlarımın yüzünü görmek istemiyorum. ve aileme karşı içimde bir öfke var ''geçmişten gelen'' ve silemiyorum sürekli babamın yüzüne baktıkça geçmişte böyle böyle yapmıştı diye düşnüyorum. birincisi ben bu öfkeyi nasıl silebilirim içimden ikincisi kendime özgüvenim geri nasıl gelir ve üçüncüsü nasıl hayattan keyif alıcam? kendi ezikliğimi bastırmak için herkesi herşeyi yargılıyorum kızıyorum bağırıp çağırıyorum ergenlik çağındaki kişiler gibiyim. Lütfen rica ediyorum üzülme geçer gibi yorumlar yerine bana çözüm üretecek yorumlar istiyorum. benim gibi hissedenler varsa beraber birbirimize yardımcı oluruz diye düşünerek bu konuyu açtım. hepinize iyi günler