- 17 Eylül 2023
- 3
- 5
- 32
- Konu Sahibi oyaerdognn30
Hislerim çok kuvvetli iyi veya kötü hissettigim.zaman çok çabuk oluyor artık dusunmeye korkar oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok takılmayın düşüncelere .arada banada oluyorHislerim çok kuvvetli iyi veya kötü hissettigim.zaman çok çabuk oluyor artık dusunmeye korkar oldum
Ne söyleniyor ki?20 eylul hakkinda ne dusunuyorsunuz soylenenler beklenenler dogru mu?
Okadarda değil tabi20 eylul hakkinda ne dusunuyorsunuz soylenenler beklenenler dogru mu?
Size yine arada oluyormusçok takılmayın düşüncelere .arada banada oluyor
Turkiyede sir perdesi aralanacak zenginliklere bogulcakmisiz ilk kez olumlu bir kehanet duyduk ulkecek aldik misirimizi bekliyoruz o gunu hadi insallahhNe söyleniyor ki?
Örneklendirir misiniz? İyi, kötü farketmeksizin hissettiginiz her şey gerçekleşiyor mu?Hislerim çok kuvvetli iyi veya kötü hissettigim.zaman çok çabuk oluyor artık dusunmeye korkar oldum
Ben de kötüyü hissetmekten bıktım usandım ve hep çıkıyor . Ben de terapi alsam mı cidden bıktım o his geldiğinde çöküyorum artıkOlabiliyor. Benimde öyle hatta bu konuda terapi alacak kadar fazla. Pskologumun dedıklerıne uymaya calısıyorum. Gelen düşünce ve hislerden degıstirebılecegım şeyler varsa tedbır almak gibi sadece ona yönel ama degıstıremeyecegımız seylere enerjı harcamamam lazımmış. Bunu uygulamaya calısıyorum.
20 Eylül Dünya Punch Gününü kutlayıp çeşit çeşit punchlar içeceğiz.20 eylul hakkinda ne dusunuyorsunuz soylenenler beklenenler dogru mu?
Ben daha önce almayı düşünmemiştim. Suan cok kötü bı hısle mücadele ediyorum o yüzden alıyorum. Hislerım geçmiyor tabı ama en azından rahat atlatıyorum günlerimi artık. Sureklı düşünmüyorum. Iyı geldı baya. Hayatınızı etkılemesını ıstemıyorsanız terapi alin bence. Düşüncelerinizi rahat yönetmeye faydası olur.Ben de kötüyü hissetmekten bıktım usandım ve hep çıkıyor . Ben de terapi alsam mı cidden bıktım o his geldiğinde çöküyorum artık
Bu oyle bısey degıl loveee. Bende yaşıyorum bu durumu çok kötü gerçekten.O oyaerdognn30 iki oglum var, bir kizim da olacak mi sizce?
Benim de rüyalarım çıkıyor ve gerçekten bu iyi bir şey değil.Bu oyle bısey degıl loveee. Bende yaşıyorum bu durumu çok kötü gerçekten.
Heyecanlandım ben de...Bu oyle bısey degıl loveee. Bende yaşıyorum bu durumu çok kötü gerçekten.
Love ben bır cok kısının ölümünü hissettim. Sımdı bana herkes benıde bılıonmu dıyor. Depremı hıssettım aylarca uyku uyumadım aılemı ıkna edemedım tabı his çünkü bıde o zaman bebegımı yenı kaybetmıstım pskolojım bozuk sandılar Bunun gıbı bııır suru sey hıssedıyorum bırebır aynısını yasıyorum ve hayatımızı etkiliyor. Konum var benım hatta bunla ılgılı kendı öleceğimi hissediyorum bu yuzden terapıye başladım. Tabı akıl oyunuda olabılır ama ya dıgerlerı gıbıyse olasılıgı hayattan zevk aldırmıyorHeyecanlandım ben de...
Benimde aynısı cıkıyor hemdeBenim de rüyalarım çıkıyor ve gerçekten bu iyi bir şey değil.
Ay Allah korusun, bu ne yaLove ben bır cok kısının ölümünü hissettim. Sımdı bana herkes benıde bılıonmu dıyor. Depremı hıssettım aylarca uyku uyumadım aılemı ıkna edemedım tabıhis çünkü bıde o zaman bebegımı yenı kaybetmıstım pskolojım bozuk sandılar Bunun gıbı bııır suru sey hıssedıyorum bırebır aynısını yasıyorum ve hayatımızı etkiliyor. Konum var benım hatta bunla ılgılı kendı öleceğimi hissediyorum bu yuzden terapıye başladım. Tabı akıl oyunuda olabılır ama ya dıgerlerı gıbıyse olasılıgı hayattan zevk aldırmıyor