Hislerim çok kuvvetli

Olabiliyor. Benimde öyle hatta bu konuda terapi alacak kadar fazla. Pskologumun dedıklerıne uymaya calısıyorum. Gelen düşünce ve hislerden degıstirebılecegım şeyler varsa tedbır almak gibi sadece ona yönel ama degıstıremeyecegımız seylere enerjı harcamamam lazımmış. Bunu uygulamaya calısıyorum.

Olabiliyor. Benimde öyle hatta bu konuda terapi alacak kadar fazla. Pskologumun dedıklerıne uymaya calısıyorum. Gelen düşünce ve hislerden degıstirebılecegım şeyler varsa tedbır almak gibi sadece ona yönel ama degıstıremeyecegımız seylere enerjı harcamamam lazımmış. Bunu uygulamaya calısıyorum.
Ben de kötüyü hissetmekten bıktım usandım ve hep çıkıyor . Ben de terapi alsam mı cidden bıktım o his geldiğinde çöküyorum artık

Ben de kötüyü hissetmekten bıktım usandım ve hep çıkıyor . Ben de terapi alsam mı cidden bıktım o his geldiğinde çöküyorum artık
Ben daha önce almayı düşünmemiştim. Suan cok kötü bı hısle mücadele ediyorum o yüzden alıyorum. Hislerım geçmiyor tabı ama en azından rahat atlatıyorum günlerimi artık. Sureklı düşünmüyorum. Iyı geldı baya. Hayatınızı etkılemesını ıstemıyorsanız terapi alin bence. Düşüncelerinizi rahat yönetmeye faydası olur.

Heyecanlandım ben de...
Love ben bır cok kısının ölümünü hissettim. Sımdı bana herkes benıde bılıonmu dıyor. Depremı hıssettım aylarca uyku uyumadım aılemı ıkna edemedım tabı his çünkü bıde o zaman bebegımı yenı kaybetmıstım pskolojım bozuk sandılar 😔Bunun gıbı bııır suru sey hıssedıyorum bırebır aynısını yasıyorum ve hayatımızı etkiliyor. Konum var benım hatta bunla ılgılı kendı öleceğimi hissediyorum bu yuzden terapıye başladım. Tabı akıl oyunuda olabılır ama ya dıgerlerı gıbıyse olasılıgı hayattan zevk aldırmıyor😬

Love ben bır cok kısının ölümünü hissettim. Sımdı bana herkes benıde bılıonmu dıyor. Depremı hıssettım aylarca uyku uyumadım aılemı ıkna edemedım tabıhis çünkü bıde o zaman bebegımı yenı kaybetmıstım pskolojım bozuk sandılar 😔Bunun gıbı bııır suru sey hıssedıyorum bırebır aynısını yasıyorum ve hayatımızı etkiliyor. Konum var benım hatta bunla ılgılı kendı öleceğimi hissediyorum bu yuzden terapıye başladım. Tabı akıl oyunuda olabılır ama ya dıgerlerı gıbıyse olasılıgı hayattan zevk aldırmıyor😬
Ay Allah korusun, bu ne ya 😔

X