• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar'dan bu tencere takımını alan veya kullanan ???

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Arkadaşlar Hisar'dan bu teflon tencere takımını alacağım çeyiizime fakat araştırmak istedim...Model ve renk olarak bunu beğendim çünkü mutfağım kırmızı olacak...Aranızda kullanan veya alan varsa yardımcı olursa çok sevınırım....Alayım mı sizce ? memnun kalırmıyım ? bilgim olmadııgndan soruyorum...Bir de sizce kulpları nasıl ? Tutarken elim filan yanar mı acaba ?

$hisar.webp

Son düzenleme:
bende hisar aldım, hiç kimseye sormadan gönül rahatlığıyla aldım niyeyse :)
sanırım markaya güvendiğim için.
ama benimki bu model değil.
kulplarına gelince resimde sanki çelik gibi durmuyor, orda başka bişey var, o yüzden de sanırım yakmaz elini.
alacağın yere iyice bir sor istersen.

Ben geçen sene Hisar'dan komple bir çeyiz seti almıştım ve bu takımın siyahı var bende de ama henüz kullanmadım. Fakat alırken incelemiştim özellikle tutma yerleri çelik olmayan modelleri seçmiştim bunun da zaten tutma yeri çelik değil el yakmaz o yüzden bagalit sanırsam.

Son düzenleme:
vala cnm benim çeyizim tamamen jumbo ve hisardı ama hisar olan herşeimden jumbodan daa çok memnun kaldım bence gönül rahatlığıyla al

Arkadaşlar Hisar'dan bu teflon tencere takımını alacağım çeyiizime fakat araştırmak istedim...Model ve renk olarak bunu beğendim çünkü mutfağım kırmızı olacak...Aranızda kullanan veya alan varsa yardımcı olursa çok sevınırım....Alayım mı sizce ? memnun kalırmıyım ? bilgim olmadııgndan soruyorum...Bir de sizce kulpları nasıl ? Tutarken elim filan yanar mı acaba ?

Eki Görüntüle 458159

Çeyizimde en sevdiğim parçalardan biri :) başka rengini almıştım ama model bu. Gördüğüm an nişanlıma işte bu dedim, bi sonraki gidişimizde almıştık. Hisar olduğu için tereddütsüz aldım. Kulpları çelik değil tam orta kısmında tutma yeri var yani. Kesinlikle memnun kalınacak bir ürün olduğuna inanıyorum. (henüz kullanmak nasip olmadı)

bende hisar aldım, hiç kimseye sormadan gönül rahatlığıyla aldım niyeyse :)
sanırım markaya güvendiğim için.
ama benimki bu model değil.
kulplarına gelince resimde sanki çelik gibi durmuyor, orda başka bişey var, o yüzden de sanırım yakmaz elini.
alacağın yere iyice bir sor istersen.

Bende gönül rahatlığı ile çelik takımımı tam takım olarak Hisar'dan aldım.
Ama güvenilir bir marka, annemin tecrübeleri ve modellerini çok beğendiğim için...
İnşallah güle güle kullanmak nasib olur :34:

Eki Görüntüle 458159

Canım annem hisar markası ürünler kullandı hep.
Oradan biliyorum ki herşeyi kaliteli ve herhangi bir sorun yaşamıyorsun.
Eğer modelini beğendiysen ve içine sindiyse düşünmeden al derim.
Bende de aynısı var, fakat çelik tencere seti ile aldım içindeydi setin yani.
Daha kullanmadım, ama kullandığım zaman mutlaka yorumları da paylaşacağım... :34:

bende aynı modelin altın sarısı rengini aldım valla çok kaliteli görünüyorlar çeyiz olduğu için kullanmadım ama adı üstünde hisar kalitelidir:34:

bende komple setimi hisar aldım, sedef renkli ama model bu değil.
gördüğüm kadarıyla çoğunlukta çeyiz setiini hisar almış, ee ne diyelim güle güle kullanalım inşallah kızlar.

Ben korkmazdan tencere setimi aldıktan sonra gördüm bu seti genede almayı düşünüyordum ama çok fazla olacağı için almaktan vazgeçtim. Aynı setin şimdi seramikleri çıktı teflon yerine seramik olanından almanı öneririm. Teflondan daha sağlıklı neticede fiyatlarıda hemen hemen aynı.
$mercuryseramikgri.webp

Son düzenleme:
aynı modelin aynı rengi bende de var ve ben bir yıldır evliyim, kullanıyorum oldukça da memnunum. kulpları elini yakmıyor çünkü plastikvaari sert bi madde. üstelik hep makinede yıkadım teflonuna da birşey olmadı. gayet güzel, güle güle kullanın sizde

Back
X