• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hisar ve kütahya'dan karışık çeyiz setine yorumlarınız

yazer

nebiçimde bildim herşeyi
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
410
1
96
38
Ankara
kızlar bende yaklaşık bir ay dolaştım. az gittim uz gittim sonunda bunları beğenip aldık.
bakın bakalım nasıllar.
sırada günlük yemek takımı var, porland düşünüyorum ama bakalım. sengözlerimebaksanab
Allah herkesinkini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• $ymk tkmı.JPG
    $ymk tkmı.JPG
    58 KB · Görüntüleme: 104
  • $ymk tkmı2.JPG
    $ymk tkmı2.JPG
    41,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $ymk tkmı. 3.JPG
    $ymk tkmı. 3.JPG
    29,1 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
bende neredeyse 1 ay düşündüm tasındım ceyiz kampanyalarına baktım daha ucaza geliyor ama porselen markası kampanya yaparsa porseleni ii catal bıcak takımı kötü oluyor yani kötü değilde daha az kaliteli,çatal bıcak firması yaparsa porseleni iyi olmuyor hemen hemen aynı seyleri almısız yemek ve kahvaltı takımını kütahyadan tencere takımımı çatal bıcak setimi çay setimi falan tüm celiklerimide hisardan aldım ne tesadüf günlük içinde porland a bakıcam :D

aaa hisarın o çatal bıçak takımı benmde hoşuma gidiyor. nasıl ya sapları çok mu kalın?
birde kuzenim çatalını ördek ayağına benzetttikaydirigubbakcemile3

mikanos dediğine katılıyorum. setlerde biri iyi oluyorsa diğeri kötü oluyor kötü demeyeyimde model beğenmiyorsun mesela ben setin içindeki çatalı kaşığı beğenmedim çok kalın saplıydı, onların yerine bunları aldım.
bunları alırsan 500 tl fazla vericen dedi satıcı ama ne yapayım çok beğendim bu takımı.
lilyumcum, ben başka bir mağzada bunları elimle tutmuştum çok ince çok zarifdiler kibar bir duruşu vardı.. zaten setin içindeki takımı almadım. özellikle bunu istedim kuzenin doğru demiş kaydirigubbakcemile3 benim de teyzem öyle dedi :D birde istersen bunun o çizgili kısmı altın rengi olanlar var. ben pek altın renkli sevmediğimden böyle aldım :D

bende neredeyse 1 ay düşündüm tasındım ceyiz kampanyalarına baktım daha ucaza geliyor ama porselen markası kampanya yaparsa porseleni ii catal bıcak takımı kötü oluyor yani kötü değilde daha az kaliteli,çatal bıcak firması yaparsa porseleni iyi olmuyor hemen hemen aynı seyleri almısız yemek ve kahvaltı takımını kütahyadan tencere takımımı çatal bıcak setimi çay setimi falan tüm celiklerimide hisardan aldım ne tesadüf günlük içinde porland a bakıcam :D
canım ayrıca istanbuldaki mağzaları bilmiyorum ama ankardaki porland mağzalarında bazı takımlarda %40 indirim var. bi bak derim

kızlar bende yaklaşık bir ay dolaştım. az gittim uz gittim sonunda bunları beğenip aldık.
bakın bakalım nasıllar.
sırada günlük yemek takımı var, porland düşünüyorum ama bakalım. sengözlerimebaksanab
Allah herkesinkini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.

kütahyanın hangi modeli bu yemek takımı??

Canım çatal bıçak takımın çok hoş gerçekten,ve tencere setınde ,hisarın bu seti çok güzel ama içinde verdiği çatal bıçak takımı çok kötüydü gerçekten ,sen eniyisini yapmış ,500tl gitmiş ama :)normalde nekadarmış bu çatal bıçak seti acaba?

Canım çatal bıçak takımın çok hoş gerçekten,ve tencere setınde ,hisarın bu seti çok güzel ama içinde verdiği çatal bıçak takımı çok kötüydü gerçekten ,sen eniyisini yapmış ,500tl gitmiş ama :)normalde nekadarmış bu çatal bıçak seti acaba?

teşekkür ederim daha iyisi senin olsun inşallah canım.
şimdik hisarın bu ay kataloğuna baktım: mamba 89 parça 827 tl yazıyor.
link vereyim kataloğu incele istersen Hisar | Online Katalog

Canım nerede bu kampanya bir de fiyatını söyleyebilir misin tam istediğim şey, bu arada o çatal kaşık takımı çok iyi bir tercih olmuş bayılıyorum onlara :)

Canım nerede bu kampanya bir de fiyatını söyleyebilir misin tam istediğim şey, bu arada o çatal kaşık takımı çok iyi bir tercih olmuş bayılıyorum onlara :)

canım bunlar ankarada söteks diye bir mağzadan aldım.
hisarın kampanyasında 1.790 tl idi yani o tencere setinin olduğu foto komple ama çatal kaşığı farklıydı ben bu çatal kaşığı ekleyince fazladan 500 tl daha verdim.
toplamda yemek takımı kahvaltı takımı+ hisarın takımıyla 3000 tl 10 ay taksitle aldım.
geçen hisarın mağzasının önünden geçtim baktım ordada bu takım 1,790 tl idi.

Back