• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar (Ümraniye)Hastanesinden, Diş Doktoru tavsiyesi

hanxixmeller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
23
0
86
İstanbul
merhaba arkdaşlar yarın doktora gidicem diş doktoruna hisar hastanesindeki diş doktorlarından hangini tavsiye edersiniz giden varmı diye soruyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.2.5ay içinde hamilelik planlıyorum ozman sorun çıkmasın diye öncesinden tedavi olmak istiyroum bu konudaki fikirlerinizi bekliyroum .teşekkürler...:1no2:

hisarda degılde arkadaşım ümraniye çarşıda bizim ailenin bir diş doktoru var halıme ersoy mukemmel diş yapıyo kendi dişinmi yok yapmamı bellı degıl dolguları uzun süre gidiyor ben diş kaplama yatıracam pazartesı başlıyo tavsıye ederım gitmek istesen adresını telefonunu veririm

hisarda degılde arkadaşım ümraniye çarşıda bizim ailenin bir diş doktoru var halıme ersoy mukemmel diş yapıyo kendi dişinmi yok yapmamı bellı degıl dolguları uzun süre gidiyor ben diş kaplama yatıracam pazartesı başlıyo tavsıye ederım gitmek istersen adresını telefonunu veririm

Merhaba;
Hisar Hastanesinde benim duydugum kadarıyla iki doktor var.Nihan hanım ve Defne hanım ayrıca cerrah hakkı bey var biz her tür şikayetimizde bu hastaneyi tercih ediyoruz.Diş bölmünde de dolgularımı yaptırdım.Çok memnunum .Çok hijyenikler.Diş malum bir çok hastalığın bulaşıcı olmasına etken ..Ben çok memnunum isterseniz hastane ile bir görüşün.Geçmiş olsun

merhaba arkdaşlar yarın doktora gidicem diş doktoruna hisar hastanesindeki diş doktorlarından hangini tavsiye edersiniz giden varmı diye soruyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.2.5ay içinde hamilelik planlıyorum ozman sorun çıkmasın diye öncesinden tedavi olmak istiyroum bu konudaki fikirlerinizi bekliyroum .teşekkürler...:1no2:
hisar hastanesinde dr. doğuhan bey var...
kendi muayenehasinden tanıyoruz...
herkese öneririm...

Merhaba,
Hisar da değilde, ümraniye çarşıda havuzlu sokakta Diş Hekimi Halime Ersoy var, geçen sene öndeki 2 tane dişime estetik dolgu yaptı, hala daha dün yapılmış gibi duruyorlar, e tabi dişlerinize olan bakımınızda önemli fakat hem eli hafif, hem güleryüzlü ve titizliği ile çok memnun kaldım:) Herkese tavsiye ederim,

Başka bir konuda daha yazmıştım. Ümraniyede diş hekimi ve var. Çok tecrübeli ve güler yüzlü insanlar. Tavsiye ederim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back