Hisar seramik tencere

paylasamam89

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
23
0
286
35
Arkadaslar aranizda hisarin seramik tenceresini alan duyan
hakkinda bilgisi olan.varmi? Ceyizime alacaktim ama sizlere
danismadan almak istemedim? Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.!

Ben de hisar mercury sahan seti almayı düşünüyorum. Internette 3 lü set fiyatı 90 lira.Korkmaz için de iyi diyorlar ama karar veremedim:(
$HISAR-MERCURY-SAHAN-SET-6-PARCA__63648223_0.webp$korkmaz-omlet-set-perla-a-1675.webp

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,

ben hisar seramik tencere aldım ancak hiç memnun kalmadım hisar kalitelidir diye düşünüp herşeyimi hisardan aldım ama daha 3 ayda seramik tencereler gitti düdüklüsü parçalandı çatal bıcak setini daha çok kullanmadım yorum yapamıyorum ama şikayet sitelerine bakın bişey almadan, gidip tefal çelik tencere aldım. Ayrıca şunu da söyleyeyim kullanmasını filan bilmiyor sanmayın gayet de bilinçli kullandım. Müşteri hizmetleri de aşırı ilgisiz tavsiye etmiyorum:(

arkadaşlar merhaba,

ben hisar seramik tencere aldım ancak hiç memnun kalmadım hisar kalitelidir diye düşünüp herşeyimi hisardan aldım ama daha 3 ayda seramik tencereler gitti düdüklüsü parçalandı çatal bıcak setini daha çok kullanmadım yorum yapamıyorum ama şikayet sitelerine bakın bişey almadan, gidip tefal çelik tencere aldım. Ayrıca şunu da söyleyeyim kullanmasını filan bilmiyor sanmayın gayet de bilinçli kullandım. Müşteri hizmetleri de aşırı ilgisiz tavsiye etmiyorum:(

çok şaşırdım sızden bunları duyunca allah allah.Hisar kalıtelıydı noldu bu markaya.:31:

Gercekten de hisarı gözüm kapalı alırım diye hiç araştırmadm ama şikayet sitelerinde sonradan gördüm yazılanları alt tarafı onlar için bi tencere takımı prestij kaybedeceklerine en azından tamir edebilirlerdi müşteri memnuniyeti sıfır şu an tüm arkadaşlarıma anlatıyorum bu firmaya ne olduğunu ben de bilmiyorum koskoca müşteri hizmetlerine 1 bayan bakıyor!

Son düzenleme:
Kizlar ben de ceyiz setimi hisardan almistim. Celigi yillarin guvencesi malum. Cok da begenerek aldim. Teflon tencere de vardi setimde; seramikle degistirmek istedim saglikli diye; fark odersem degistirebileceklerini soylediler. Magazada bir de ne goreyim; bir musteri seramik tenceresini getirmis fabrikaya gonderilmek uzere. Seramigi catlamis ve yanmisti resmen tencere. Sok oldum. Ve 1 kat kaplama gibi duruyordu seramik kaplamasi. Vazgectim bende hisarin seramiginden.
Monetanin fiyati uygun bir serisinden alayim diye ararken, Monetanin Alluflon Premium serisinin 7 parca setini aldim. 3 tencere 1 tava cikiyor yani. 299. Tl. Ve kalitesinin ceramica 01 serisi ile ayni oldugunu soylediler. Sadece kulplarinda isi gostergesi yokmus fark olarak.
Teflon yerine seramik alip saglikli olalim derken kandirilmamaya da dikkat etmek lazim. Su an piyasada her onune gelen seramik cikariyor artik.

Back
X