Hisar MONACO KARE PORSELENLİ ÇEYİZ SETİ 194 PARÇA

tesekkür ederim ama CKB takimini cok begenmedim ne yalan söyleyim..
secenek cok yoktu ama..

aslinda emsandan sectiklerim de var ama o ceyiz seti degil..
yinede indirim yaparmilar herseyi ordan alsam?

onlarida paylasirim bi ara =)

bu setlere 1-2 güzel model koyup yanına da basit birşeyleri ekliyorlar bence.emsanın da çeyiz setleri var internette mesela tencere takımı çok basit ama en azından yemek takımı 9-10 takım içinden seçmeli ama onun da porseleni çok iyi değil dediğim gibi.düdüklüde de ben şimdi evimde tefal clipso kullanıyorum çok memnunum.çeyizimde de aynısından var ama fissler kullananlar da çok çok memnun.küçük bir tane fissler almayı düşünüyorum.sen de yurtdışından bakabilirsin ,normal tencereleri de çok kaliteli fisslerin.ğer değiştirme şansın varsa hisarın başka bir çkb takımını eklemelerini isteyebilirsin de bu sete.bu arada evet emsan indirim yapıyor.hepsini almana gerek yok tek tek alacak olsan bile % 10 luk bir indirimi var nakitte.benim oturduğum yerdeki bayii öyle demişti :)

Bence üç tane ürün için fiyat uçuk.Tabii herkes maddi durumuna göre veya çeyiz oluyor o yüzden şartları zorlayalım deniyor ama bu kadarı gereksiz geliyor bana.Yemek takımı da ,çatal bıçak takımı da daimi kullanılan ürünler değil bir kere.Ayrıca kaşık çatalları sanki tutuş açısından rahat olacak gibi gelmedi bana.Tabii sadece görüntü olarak konuşuyoruz.

Bence her şeyi tek bir markadan almak yerine çok markayı tek mağaza da satan hem içinize hem de cebinize hitap eden şeyleri alın.​

Back
X