• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz seti

gayet şık bır takım begendım ama ben köşeli bır takım düşünemıyorum bulaşık makınesınde kırılma riski varmış ve sofrada cok yer kaplıyormuş o yuzden tercıh etmıyorum yuvarlak modeller daha kullanışlıymış cnm:34:

evet sadeliği çok hoş ama kullanışı nası olur bende bilmiyorum canım yaa

biraz önce aradım google görsellerde kütahya porselen sade yemek takımı diye çıktı bikaç tane model ama satışta var mı bilmiyorum

ayrıca senin bu göstermiş olduğun model de ondan daha güzeldi bu da bi gerçek

evet sadeliği çok hoş ama kullanışı nası olur bende bilmiyorum canım yaa

biraz önce aradım google görsellerde kütahya porselen sade yemek takımı diye çıktı bikaç tane model ama satışta var mı bilmiyorum

ayrıca senin bu göstermiş olduğun model de ondan daha güzeldi bu da bi gerçek

hisardakı monaco serısı mı?? evet bende ole düşünmüştüm az önce bakınca:46::46:

damlacım bak öslemys yemek takımı olarak bunu almış

evet bu da çok güzel beğendiğim bir model buna benzer değişik modeller de mevcut kütahya porselende ama ben bunları günlük kullanım için 24 parça şeklinde biliyordum

evet bu da çok güzel beğendiğim bir model buna benzer değişik modeller de mevcut kütahya porselende ama ben bunları günlük kullanım için 24 parça şeklinde biliyordum

bılemıyorum kutahya nın internet sıtesıne baktım ama bu modelı bulamıyorum sırf bunun için yarın gıdıp bakıcam ya ole delı oldum yanı :27::27:

arkadaşım aldı ordan... bizim evdeki tabaklar anneciğim ceyizi kütahya 25 senedir duruyor kullanıyoruz mesela

bende ole istıyorum sade ve şık olsun yıllarca kullanayım ama gunluk olarak heşey olabılır :16:

bılemıyorum kutahya nın internet sıtesıne baktım ama bu modelı bulamıyorum sırf bunun için yarın gıdıp bakıcam ya ole delı oldum yanı :27::27:

canım sitesine girdiğin zaman online satışa tıkla oradaki arama motoruna açelya yaz çıkıyor o zaman

kızlar sızın ceyızler ne durumda ben daha yolun cooook başındayım:18::18:

günlük olarak kendime aldığım karacanın kırmızı tabaklarını önerebilirim.. çok beğenerek aldım

evettt bılıyorum onları çok şekerler bakıcam şimdi senın ceyızlerıne ama bişey dıyım mı o kadar cok ceyız baktım kı kesın senınkıne de bakmışımdır :23::23:

kızlar sızın ceyızler ne durumda ben daha yolun cooook başındayım:18::18:

benim de baya var çeyizimde eksik al al bitiremedim

tencerelerimi bile almadım daha en büyük eksik de onlar

bardak takımı konusunda tereddüt yaşıyorum alsam mı gereksiz mi diye böyle kafama takılan çok şey var günüm çeyiz topiklerinde fikir almakla geçiyor :1:

ama onun haricinde bir senedir ufak tefek ne bulursam aldım odadan taşmak üzereyim her taraf koli bana yer kalmayacak böyle giderse :52:

ben karaca beyaz altın serisi ile aldığım takım arasında kararsız kalmıştım. ikisinide beğenmiştim. annem de o çok düz demişti bunu al bende annemi kırmadım

Back
X