- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben bu konuda bayağı cahilim.
yemek takımı konusunda iyi markalar hangisi hisar mı?bernardo mu? ayrıca tencerede en iyi marka nedir? birde bu takımlara baktığımda çok gereksiz parça var bunların hepsi kullanılmazki. yanlış mı düşünüyorum?birde ben böyle çok çiçekli böcekli değil zıtına çok sade şeyler seviyorum senin sevkinide çok beğendim canım güle güle kullan hepsini.
bu takımın aynısı (düdüklü tencere de dahil) ve 4tane seramik tencereyle 2500tl fiyat söylediler, fiyatı konusunda çok düşündüm hala da kararsızım. Piyasayı ve hisarın kalitesini tam bilemiyorum kullananların yorumlarını alabilirim![]()
sade seçimler yapmışsın gayet güzel güle güle kullan... çatal kaşık olarak bende bu tarzda düşünüyorumm tekrar güle güle kullan canım...
kızlar bornoz takımını teyzemın kızı hedıye ettı, kahvaltı takımımda öğretmenler günü hedıyem![]()
Çok kaliteli duruyor canım hayırlı olsun![]()
hepsini mutlulukla kullanmanı dilerim çok güzeller![]()
bence takımların çok zarif hisar fark varrr demişler:)kendim bernardo dan severek aldım o ayrı:)güle güle kullan bu arada nekadar şanaslısın maaşallah herşey hediye geliyor walla ben neredeyse herşeyimi kendim alıyorum:)