• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİSAR ÇEYİZ SETİ mi aldım sonunda kızlar nasıl yorumlarınız altın değerınde kıymetli

Canım hisar olunca yorum yapmaya gerek yok, tartışmasız kalite :) Ben tencere setimi ve çkb'larımı aldığımda pek tecrübesizdim ondan schafer almıştım ama onları günlüğe kaydırıp misafirliğe hisar almayı düşünüyorum :)

Güzel günlerde kullan tatlım, Rabbim ağız tadıyla kullandırsın inşallah

amin kızlar alahhım inşallah mutlu huzurlu gunlerde kullanalım hepimiz ceyızlerımızı :16::16:

arkadaşlar ben bu konuda bayağı cahilim.
yemek takımı konusunda iyi markalar hangisi hisar mı?bernardo mu? ayrıca tencerede en iyi marka nedir? birde bu takımlara baktığımda çok gereksiz parça var bunların hepsi kullanılmazki. yanlış mı düşünüyorum?birde ben böyle çok çiçekli böcekli değil zıtına çok sade şeyler seviyorum senin sevkinide çok beğendim canım güle güle kullan hepsini.

bu takımın aynısı (düdüklü tencere de dahil) ve 4tane seramik tencereyle 2500tl fiyat söylediler, fiyatı konusunda çok düşündüm hala da kararsızım. Piyasayı ve hisarın kalitesini tam bilemiyorum kullananların yorumlarını alabilirim :34:

sade seçimler yapmışsın gayet güzel güle güle kullan... çatal kaşık olarak bende bu tarzda düşünüyorumm tekrar güle güle kullan canım...

arkadaşlar ben bu konuda bayağı cahilim.
yemek takımı konusunda iyi markalar hangisi hisar mı?bernardo mu? ayrıca tencerede en iyi marka nedir? birde bu takımlara baktığımda çok gereksiz parça var bunların hepsi kullanılmazki. yanlış mı düşünüyorum?birde ben böyle çok çiçekli böcekli değil zıtına çok sade şeyler seviyorum senin sevkinide çok beğendim canım güle güle kullan hepsini.

merak etme canım yavaş yavaş hepsını anlamaya başlarsın cok zor birşey de degıl :32: inan bende senın gıbıydım yazın ama şimdi bakıyorum da yavaş yavaş hepsı alınıyor cok sıkıntı etmeye gerek yokmuş :16:

benım cok samımı ıkı arkadasımdan bırı jumbo dıerı bernardo aldı. bernardonun fıyatları bıraz daha makul sanırsam ama jumbo bana baya pahalı geldıgı ıcın ve hısar da 100 yıl garantı verdıgı için ben hısar aldım... sana da tereddutsuz almanı tavsıye edebılırım. tabaklarım gorunduklerı kadar mat degıller ben acınca ınanamadım ve cok begendım. bırde bende ole cok cıceklı boceklı şeyler degıl soframın şık ve sade olmasını ıstedım bu yuzden boyle modeller tercıh ettım ama dıger eşyalarım bıraz cıceklıler :9: hersey senın zevkıne kalmış canım başta bırşeyşler belırle almak ıcın zaten gerısı gelıyor...

bu takımın aynısı (düdüklü tencere de dahil) ve 4tane seramik tencereyle 2500tl fiyat söylediler, fiyatı konusunda çok düşündüm hala da kararsızım. Piyasayı ve hisarın kalitesini tam bilemiyorum kullananların yorumlarını alabilirim :34:

cancagızım bence fıyat uygun hem hısar hemde 4 seramık tencere gayet ıyı benımkıler 2300 tuttular... annem teflon takımı almış o yuzden ben seramık almadım aslında alayım dıyordum ama daha sonra bence tereddut etmeden alabılırsın ben aldım ve en ufak bır şüphem yok hem servıs konusunda da cok ıyıler ben ıkı urunumu begenmedım hemen değiştirdiler...

sade seçimler yapmışsın gayet güzel güle güle kullan... çatal kaşık olarak bende bu tarzda düşünüyorumm tekrar güle güle kullan canım...

sagol canım elımden geldıgınce sade ve şık olmaya calışıyorum ole dallı gullu seyler hıc hoşuma gıtmıyorlar... catal kaşık takımımı cok sevıyorum cnm tabakların yanında cok şık duuruyorlar onerebılırım :16:

kızlar bornoz takımını teyzemın kızı hedıye ettı, kahvaltı takımımda öğretmenler günü hedıyem :16::16::16:

Eklentiler

• $FB,10738,10,tac-adalyn-aile-bornoz-seti-aile-bornoz-takimlari-tac.webp
    $FB,10738,10,tac-adalyn-aile-bornoz-seti-aile-bornoz-takimlari-tac.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $Karaca-yemek-takýmý-kahvaltý-takýmý-3-300x237.webp
    $Karaca-yemek-takýmý-kahvaltý-takýmý-3-300x237.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 78
bence takımların çok zarif hisar fark varrr demişler:)kendim bernardo dan severek aldım o ayrı:)güle güle kullan bu arada nekadar şanaslısın maaşallah herşey hediye geliyor walla ben neredeyse herşeyimi kendim alıyorum:)

bence takımların çok zarif hisar fark varrr demişler:)kendim bernardo dan severek aldım o ayrı:)güle güle kullan bu arada nekadar şanaslısın maaşallah herşey hediye geliyor walla ben neredeyse herşeyimi kendim alıyorum:)

teşekkur ederım bende ole dıyerekten aldım hısarlarımı cnm :16: ama bernardonun modellerıde cok guzel begenıyuorum bende:12::12: şöyle söyliim annem hıc bıryere hedıyesız gıtmezmiş hep onun yüzüsuyu hürmetıne gelıo dıye düşünüyorum bırde cevremızdekıler evimizi kendımızın kuracagını bılıyorlar o yuzden yardımcı olmak ıstıoyorlar sanırım :16::16:

velılerımde benı şaşırttı beklemıyordum ama kahvaltı takımım geldı sagolsunlar oda aradan çıkmış oldu:54:

Back
X