• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİSAR ÇEYİZ SETİ mi aldım sonunda kızlar nasıl yorumlarınız altın değerınde kıymetli

yanlışlıkla ıkı konu açmışım :52::52:

resimleri koyayımda bıraz daha fıkrınız olsun kızçelerım :16::16:

$images (1).webp$indir (1).webp$images.webp$images (3).webp$images (2).webp$indir.webp

Güzel huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Hisar tartışmasız kalitedir.

çok zarif çok sade çok şık hepside ve bende çok çok beğendim canım :nazar::nazar::nazar:

güzel günlerde kullan inş huzurla mutlulukla aşkla beraber :16::16::16:

Canim cok hos cok zarif hepsi gule gule kullan :81:

hisar kalitesi tartışılmaz güzel günlerde kullan:16: yalnız teflonların yok o nedenle fiyat biraz fazla geldi sanki:31:

fiyat çok yaa ben iki gün önce sormuştum çeyiz setini bunların hepsi içinde 1500 dediler
ama herkez memnun hisardan deger gerçekten bende hisar düşünüyorum hayırlı günlerde kullan cnımm :16::16:

Fiyat banada çok geldi :) ama hisara değer diyorum çok çok güzeller

İçinde porselen yemek takımı olduğu için fiyatı normal geldi bana. Ben de hisardan aldım çeyiz seti olarak benimkinde porselen yemek takımı yoktu onun yerine 5 li teflon tencere seti ,çay takımı ve düdüklü tencere vardı 1750 tlye almıştım geçen sene . Taksitleri bile bitti şimdiden iyi ki almışım diyorum erkenden. :8: Güle güle mutlu günlerde kullan sen de çeyizlerini canım.

Son düzenleme:
aldıklarında fiyatıda güzel canım
ben bernadodan aldım yemek takımım ile çkb takımımı tencerelerimi fisslerden aldım şöyle bir yuvarlak hesap yaparsak sen daha ucuza tamamlamışsın
fiyatıda önemli ama asıl önemlisi beğenerek almak bence :16:

Son düzenleme:
İçinde porselen yemek takımı olduğu için fiyatı normal geldi bana. Ben de hisardan aldım çeyiz seti olarak benimkinde porselen yemek takımı yoktu onun yerine 5 li teflon tencere seti ,çay takımı ve düdüklü tencere vardı 1750 tlye almıştım geçen sene . Taksitleri bile bitti şimdiden iyi ki almışım diyorum erkenden. :8: Güle güle mutlu günlerde kullan sen de çeyizlerini canım.

sen 1500 daha verip hayli hayli porselen takımı alabilirdin ama arkadaş malesef teflon olmadan 2500 lira vermiş:31:

sen 1500 daha verip hayli hayli porselen takımı alabilirdin ama arkadaş malesef teflon olmadan 2500 lira vermiş:31:

2300 lira demiş arkadaş bir de porselenin kalitesi önemli burda bone chine bir porselen 1500 'tür en az zaten. 2300'den düşersek 800 liraya gelmiş olur çelik ürünler. Bir de şu var ben her şeyin satıcısından alınması tafaftarıyım mesela hisar çelik ürünlerinde isim yapmış bir firma porseleni nasıl olur değer mi onu bilemem.

kızlar ayrı ayrı hepinize cook teşekkur ederım. ıyı dıleklerınız için bana zaman ayırıp yazdıgınız için cok cok teşekkurler:16::16:

öncelıkle suna acıklık getıreyım bu setlerın hepsı bana hedıye:49: ıkı ablam var sagolsunlar bırı 1 mılyarını dıgerı 1 mılyarını verdı ben sadece 290 lıra odedım bu gordugunuz çelık tencere setı porselen takımı sahan takımı ve ckb setıne :9::9: duz hesap olsun dedıler bende 290ını vereyım barı dedım aslında ben daha uygun bı kac yer buldum ama odeme kolaylıgı ancak bu magaza sagladı bu yuzden 2.290a geldı. cokta uygun bence cunku hepsını ayrı ayrı almaya kalksam 3.700 tutacaktı. hısara bakanlar bılırler tencereler ve cbk'ler cok pahalı. bırde benım zaten ıkı teflon tencerem 3 teflon tavam var yeter de artar bıle o yuzden teflon takımlı setlerı tercıh etmedım bence gayet uygun oldu ama yınede 1500 lıraya soran arkadas cok uyguna sormuş ama ınanamıyorum cunku zaten sadece bır porselen takımı hısarda 1.250 tl nasıl bu 4 sete 1500 demişler hayret doğrusu :50::50:

kızlar benım bırde düdüklü tencerem var onu eklemeyı unutmuşum o da olunca fıyat gayet uygun bence:53::53:

düdüklü tencerem de aşagıdakı

$düdüklü.webp

kızlar bugun gelmiş aldıklarım tek kelımeyle mukemmeller ama gercekten kurumsal ve müthış bır marka bır bıcagı begenmedım hemen pzt yenısı gelecek dedıler allah ınşallah herkese bole ıstedıgı ceızlerı nasip etsın:16::16:

Back
X