• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar Çelik Tencere Seti (Sizce hangisi?)

EbruuLy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
782
53
318
İstanbul
Selam kızlar...
Maddi nedenlerden dolayı uzun bir süre çeyiz hazırlıklarına ara vermiştim. Neyseki yakın tarihte evlilik falanda yok :5: Şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum.:52: Aklımda çelik tencere seti almak var. Sizce en iyi marka hangisidir? Benim beğendiğim hisar monaco ve milano bunların sedef rengini beğendim ama set değil sadece 4 tencere ve 1 tava sizce ne yapmam hangi markayı veya hangi modeli seçmem gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim

1. Milano
$FB,1994,15,hisar-9-parca-tencere-seti-alana-caydanlik-hediye-celik-tencere-seti-hisar.jpg

2.Monaco
$indir (1).jpg

canım bnde benzer bi sayfa actım yakınlarda. hisar konusunda kararsızım ama hisar alırsam kesinlikle rio modelini düşünürüm diğerlerinden çok daha güzel duruyor.kulpları falan o yuzden biraz daha pahalı zaten. bu ikisi arasında ise 1.si daha güzel duruo bence. zaten kaliteleri aynıdır muhtemelen.

Son düzenleme:
canım bnde benzer bi sayfa actım yakınlarda. hisar konusunda kararsızım ama hisar alırsam kesinlikle rio modelini düşünürüm diğerlerinden çok daha güzel duruyor.kulpları falan o yuzden biraz daha pahalı zaten. bu ikisi arasında ise 1.si daha güzel duruo bence. zaten kaliteleri aynıdır muhtemelen.

öncelikle değerli fikrin için çok teşekkür ederim canım. Bende çok beğendim rio yu ama acaba sapları ısınır mı diye düşündüm her anda tutacak bulmak zor olur. yoksa dediğin gibi hepsinin kalitesi aynıdır ama modele karar vermek zor. Bide şöyle birşey var neden bu takımlar sadece tencere 1 tavadan oluşuyor ya diğer markalarda çaydanlığı cezvesi ve düdüklü tenceresi var. Bunda takımı kendimiz yapmak gerekecek tek tek bulmak zor olabilir.

bence 1.si daha iyi gözüküo.

Aryıldızın çeliği hisardan daha kaliteli tavsiyem aryıldız alman annem 20 senedir kullanıyo hala sağlam.
Ama illa gösterdiğin takımlardan alıcaksan ilki bence daha hoş

Selam kızlar...
Maddi nedenlerden dolayı uzun bir süre çeyiz hazırlıklarına ara vermiştim. Neyseki yakın tarihte evlilik falanda yok :5: Şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum.:52: Aklımda çelik tencere seti almak var. Sizce en iyi marka hangisidir? Benim beğendiğim hisar monaco ve milano bunların sedef rengini beğendim ama set değil sadece 4 tencere ve 1 tava sizce ne yapmam hangi markayı veya hangi modeli seçmem gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim

1. Milano
Eki Görüntüle 875983

2.Monaco
Eki Görüntüle 875987

aldınmı canım merak ettim ben de rio yada mercury metal olan arasında kararsızım. mercury metal bu linkteki altaki :
Hisar.com.tr - Kurumsal sence hangisi

aldınmı canım merak ettim ben de rio yada mercury metal olan arasında kararsızım. mercury metal bu linkteki altaki :
Hisar.com.tr - Kurumsal sence hangisi

Henüz alamadım canım fiyat araştırması içersindeyim :) Şöyle bir durum var; milano model siyah saplı olanı 300 liraya var ama beyaz saplı olan 600 lira aynı tencere sadece saplarının rengı farklı. Ben beyaı cok beğendim siyahta güzel ama aşık olduğum ilk oydu ne yapsam bilemiyorum bi rengi için 300 lira fazladan verilirmi sizce çok kararsızım :44:

Ben hala kararsızım :( Dün bi yerde sordum milano tencere seti ve çatal kaşık bıçak takımı 1250 tl 12 taksit 3Lü saha setide hediye nasıl sizce fiyatı?

Back