Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaybedemediğimiz aslında hiç bizim olmayan bir tek düşüncede eşitken ... bekletiliyoruz.. sevgiler nankör ...acılar sadık beklemek aşksa Leyla'dır herkes
Özgür bırak derini, etini ,kemiğini Zamanında güzel görünen ne varsa iyi kötü ortaya çıksın ezberlenmiş sevgi sözleri ayna karşısında çalışılmış duygulu bakışlar ...tansiyonu yüksek dokunuşlar merhamet ,şefkat ,sadakat bu yangın bu aşk bu coşku hangi organın iç kanamasından ya bu aldanış, ihanet ,nefret kalp yerine hesap makinası olmalı sizde her adımınız da bir muhasebe hepsi aynı kalıptan Çin malı aşıklar destursuz ağıza alınan laflar bu gerçekliğin soykırımı dili yalan eli yalan beli yalan yalana dolana habire çoğalan derisiyle , etiyle,kemiğiyle insanoğlu artık demir çelik fabrikasından.......
İpi kopmuş uçurtma gibiyim... Koyu beyaz düşlerim...şimdi...açık siyah.. Babasının paketinden sigara çalmış çocuk gibi yüzünü hiç hatırlamaklarımla yarım kalmış sevişmelerin burukluğu... başım ağrısa bir kahve iki aspirin yeter.... ...ya iki yüzlülüğünün sırtımın ortasındaki zonklaması ?!!!....
Ellerini eller tutar El âlem gönlünü de avutur Kalbin kim bilir kimlere telaşlanır yine
Hayır, yoksun diye kimse ölmez Hiç bir şey olmamış gibi Dünya durmadan yine dönecek Şehirdekilerin hiç umurunda mı sanıyorsun Hala işsizlik, trafik problem Yokluğun televizyonlarda haber olmayacak Resmi gazetede yayınlanmayacak Hatta suların kesilmesinden bile önemli değil Sabah yine işe gideceğim Balıkları beslemeyi unutmamam lazım Gece, seni kiminle beraber diye düşünmeden uyuyacağım
''iyi bak kendine'' diyip Saçma sapan konuşma Zaten bakacak kimsem kalmayacak Hatta bütün bunlar olurken Birde seni unutmaya çalışacağım Ben sen yokken çok meşgul olacağım
Neden unutmak için sevdiğimden fazla zaman geçiyor Avuçlarında bana da ait bir çizgi yok mu gerçekten Sağlamasını yapsak tersten, Aşk çıkar mı yeniden?
Hani ‘’ seviyorum ‘’ demiştin ya O zaman üstüme alınmışım Canın sağ olsun Yabancı! Sanırım seni Aşk 'a benzettim
Dizerim şimdi gözyaşlarımı Zamanla kurur… Kurur da durur mu? O sesleri boş ver
Korku, korkar mı hiç karanlık bir yerden Bu günlerde ortalıkta görünmüyor alınganlığım Sanki birileri duvarlarımı götürmüş Sokakta kalmışım gibi Ben, ben olmadığım zamanlar Çatlak aynalarda, bin bir suratlı Andırıyorum… Tuhaf… Ona benzetiliyorum O günden beri ortalık fena dağılmış Çocukken gelinlik yaptığım perdeler kirlenmiş Ruhuma ihanet dökülmüş… Ne çıkaracak? Yıllar geçse de üstünden… Hala o gün ki gibi Sadakatim… Yıpranmış Çıplak umutla yürüyemiyorum evde Dilinden düşürdüğü hayal kırığı ,etraf Ne münasebet zayıflamadım Aklımı yiyorum üstelik Beni sorarsa Sensiz iyiymiş deyin Belli etmiyorum… İyi de oluyorum Hatta Her geçen gün daha da bitmeye az kalıyorum Giderken ağız alışkanlığı demişti ya ‘’öpüyorum’’ …..… Öptüğü yerlerimden çürüyorum
Gece yarısı olur Seni düşünmeye mesaiye kalırım Ben gündüz olurum Sen ay Ben gece olurum Sen güneş Bir gün çıka gelirsin başka sevdalardan Hatta taa çocukluğumuzdan Aldım verdim oynarız
Ve büyürüz birden Senin bacakların uzar Benim yine saçlarım Senin kocaman ellerin yakın olur bana Benim se kocaman kalbim Sen baba ol , ben anne Hadi gel yine evcilik oynayalım
Şimdi biraz çocukluk, biraz olgunluk fazlaca korku Korkuyorum büyük çocuk Yine ellerimden tut Yanımdan giden hiçbir trende olma Hiçbir şehirlerarası otobüste Hiçbir uçakta… Hiç bir limanda oyuncak bebeğimin babacığı, Anneciği bırakıp gitme Elbette Gün gelir yüreklerde heyecan biter Gün gelir muhabbet biter Gün gelir laf biter, söz biter Gün gelir aşk biter Hatta gün gelir gün biter Daha bitmedik ya biz Sen seven erkek ol, ben kadının Beraber… Bitesiye kadar Hadi gel bu defa ölümüne oynayalım
Çalsın gece Aşkı dansa kaldıralım Bizsiz geçen yılların Acısını çıkarana kadar İçimize dolaşalım Kıralım kalplerimizde taptığımız bütün putları Tek tanrılı dine geçelim Yalnızca bir- bir- imizi sevelim hly u.
hastayım dediğinde bir erkek, kıyamam, kendine dikkat olur mu'dan öteye geçemeyen kısa mesaj budalaları..
artık havalar soğudu, sıkı giyin bak diyen yapmacık ağızları dişleriyle birlikte asıyorum tutumsuz davranışlar vestiyerine... gelemeyecek kadar meşgul olan sevgililerin rol icabı kısa mesajla verdikleri o unutulmaz sadakat sözleri,… bi gidin..
sonra hastayım dediğinde bir kadın, aklına neyin var demekten önce regl olma ihtimalini birinci plana koyup işimiz haftaya kaldı planlarını yapan bacak arası kuklaları..
demişler ki dünya kadar malınız olacağına fındık kadar, yok küfür yok yüreğiniz olsun diyecektim...
köpeğinizi gezdirir gibi elini tutup gezdirdiğiniz ve beni seviyor, ne dersem yapar düşüncesinde seviyorum dediğiniz adamlar bir haftada kıvama gelir ya da iki birayla dediğiniz kadınlar ilk günden oldukça yol katedip samimiyetin a… koyanlar ve siz,
hepiniz... aynı telefondan aynı mesajları kaç farklı numaraya gönderdiniz kimbilir, kaç kılığa girdiniz, kaç kez şekil değiştirdiniz,
Mutlu olmak daha güzel kuzum...bende lisede yazardım şimdi yazmıyorum ama çok severim şiir...Nazım,Turgut Uyar,Edip Cansever,Ahmet Arif en sevdiklerim....facebookta çok paylaşırım.. :)