Çocuk Hastalıkları Hırıltili nefes :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Atesi yok. Az once uyandirdim su icirdim. İkimizin yatagini yere serdim dibinde olayım die gulumsedi suan sut veriyorum
Geniz akintisindan da oluyor hırıltı.yeni hastalanmış normal.ates düşük seyrediyorsa korkmayin.bol su icirin.meyve yedirin.benim oğlum 26 aylık geçen ay hem nezle hem ishal bir arada oldu kreşe başlar başlamaz.bayagi yiprandi yavrum.kuzular hiç hasta olmasın geçmiş olsunm

Surup antibiyotik sanırım. Digeride ates dusurucu ve oksuruk icin
Oksuruk prospan kullandık antibiyotik değil bitkisel bir şurup.tabii doktorunuz onermeden kullanmayin.oksuruk başlamadan önce hırıltı vardi ama genizden geldigi belliydi zyrtec kullandık şurup olarak.ben size ilaç isimleri hakkinda bilginiz olsun diye yazıyorum.doktorunuz onerirse yabancı kalmayın.onerrmeden kullanmayın.bazı durumlar antibiotik kullanmayı da ggrektirebilir.onerecek doktorun da bilinçli olması lzm

Merak etmeyin kötü birşey olsa düşmeyen ateş olur.ayrıca bu yaş grubunda çok sık kuru veya hırıltılı öksürük olur.önce sakin olun ve yarın ilk iş çocuk doktoruna götürün.

Merak etmeyin kötü birşey olsa düşmeyen ateş olur.ayrıca bu yaş grubunda çok sık kuru veya hırıltılı öksürük olur.önce sakin olun ve yarın ilk iş çocuk doktoruna götürün.
Bu yaş grubunda çok sık kuru veya hırıltılı oksuruk olur demek bilgi için tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…