- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 36.052
- 28
-
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bu dediğiniz çok doğru sadece ateş düşürücü ile geçti bir seferinde kızımı n hastalığı iki kez gittim acile başka ilaç vermedilerSize tavsiyem,
6 yaş altı, (yada en azından 3 yasa gelene kadar)
Çocuklara çocuk doktoru görmeden ateş düşürücü harici ilaç kullanmayın.
Burada kim ne yazarsa yazsın, En kısa zamanda çocuk doktoruna gidin.
Atesi yok. Az once uyandirdim su icirdim. İkimizin yatagini yere serdim dibinde olayım die gulumsedi suan sut veriyorumAteşi var mi ? Şurup balgam söktürücü mü?
Yarin götürücem. Insallah kotu bisi yokturSize tavsiyem,
6 yaş altı, (yada en azından 3 yasa gelene kadar)
Çocuklara çocuk doktoru görmeden ateş düşürücü harici ilaç kullanmayın.
Burada kim ne yazarsa yazsın, En kısa zamanda çocuk doktoruna gidin.
Surup antibiyotik sanırım. Digeride ates dusurucu ve oksuruk icinAteşi var mi ? Şurup balgam söktürücü mü?
Benim oğlum da 22 aylık ve duan astım tedavisi görüyor sebebi de ilk baharda bu yaşadığınız şeyin aynısını yaşadık doktor birşry yok dedi gönderdi ertesi gün daha kötü oldu hemen acile götürdüm yatış yapacaklardı o dereceye geldi çocuğum 1 hafta boyunca hava tedavisi be ciğer acıcı iğneler ile düzeldi yarın hemen bir çocuk doktoruna götürünAtesi yok. Az once uyandirdim su icirdim. İkimizin yatagini yere serdim dibinde olayım die gulumsedi suan sut veriyorum
Benimde icime sinmedi hic ama okadar uzakkk hastane. Suruplarla gecer belki diye düşündümo yastaki cocuga hastanelerdeki acil doktorlari bile cocuk doktoru gorsun ben birsey yapamam diye bakmiyorken saglik ocagindaki aile hekiminin bakmasi hic dogru gelmiyor bana da. bence bir cocuk doktoruna ya da cocuk acil olan bir yere goturun
Off insallah kotu bisi yoktur ya. Yarin götürücmBenim oğlum da 22 aylık ve duan astım tedavisi görüyor sebebi de ilk baharda bu yaşadığınız şeyin aynısını yaşadık doktor birşry yok dedi gönderdi ertesi gün daha kötü oldu hemen acile götürdüm yatış yapacaklardı o dereceye geldi çocuğum 1 hafta boyunca hava tedavisi be ciğer acıcı iğneler ile düzeldi yarın hemen bir çocuk doktoruna götürün
Dünyanın bir ucu olsa götürün benim oğlum duan astım yıkandıkça haba vermek zorundayımBenimde icime sinmedi hic ama okadar uzakkk hastane. Suruplarla gecer belki diye düşündüm
Evde serum var ama baya oldu bozulurmu onlar burnuna sıksamUyurken solunum sayısını sayın. İnternetten yaş aralığına göre solunum takip sayısını kontrol edin. Hızlıysa mutlaka yarın bir pediatrik uzmana götürün. Burnunu da mutlaka açık tutun. Hırıltı burnundan da gelmiş olabilir. Çok geçmiş olsun.
Bozulur tabi ki onu kullanmayın. Yarın sterimar baby alın eczaneden deniz suyu daha güzel temizliyor burnu ve nemli tutar. Şimdi yatak başına soğan kesip koyabilirsiniz kokusu kötü ama güzel burun açar.Evde serum var ama baya oldu bozulurmu onlar burnuna sıksam
Haklisiniz oyle yapayım tsklee fikir verdiginiz icinBozulur tabi ki onu kullanmayın. Yarın sterimar baby alın eczaneden deniz suyu daha güzel temizliyor burnu ve nemli tutar. Şimdi yatak başına soğan kesip koyabilirsiniz kokusu kötü ama güzel burun açar.