• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi HIPP COMBIOTIC DEVAM SÜTÜ KULLANANLAR

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ruktan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
7
1
1
43
Sütüm yetmedigiden uzun arastirmalarim sonucu dun ilk kez hipp combiotic devam sutu 2 aldm.ama kutuyu acinca diger mamalar gibi toz degil nem almis gibi sanki.mama olcegin seklini alip kalip seklinde cikiyor. Durumu net olarak ablatabildim mi bilmiyorum ama bu durum mormal mi kullananlara bunu sormak istedim.

Sütüm yetmedigiden uzun arastirmalarim sonucu dun ilk kez hipp combiotic devam sutu 2 aldm.ama kutuyu acinca diger mamalar gibi toz degil nem almis gibi sanki.mama olcegin seklini alip kalip seklinde cikiyor. Durumu net olarak ablatabildim mi bilmiyorum ama bu durum mormal mi kullananlara bunu sormak istedim.
Normal değil canım.Neredeyse Kızım dığduğundan beri hipp kullanıyorum.mama diğer mamalar gibi toz halinde oluyor,anlattığınız gibi kalıp gibi değil.o ürünü aldığınız yere iade edin gereken yerlere de şikayet edin.mama alırken bilindik yerlerden ve son kullanım tarihine dikjat ederek alın.elinizdekini vermeyin bir daha bebeğinize.

Tesekkur ederim canm ya aslinda cok bilindik bi market zincirinden aldm zaten her yerde satilmiyor.burada bi arkadas da normal benmkiler de hep oyle yazmis ???? Ben iyisi mi vermim oglusuma

Bir de kullananlardan yorumlarini bekliyorum.kabiz yapar mi acaba ya da mamada bi tuhaflik oldugunu gorunce acilen mecbur aptamil aldm hic istemesem de simdi onu yiyor.yeni bi mamaya gecis nasil olmali.bu konuda bi fikri olan ????

bende hipp 1 ve hipp 2 yi kullanmıştım.hipp 1 daha kuru bir toz halindeyken bendeki hipp 2 de daha nemli gibiydi.aynı anlattığın gibi,bende şaşırmıştım.ama 3 farklı kutuda aynıydı.demekki hipp 2 öyleymiş dedim bende.

Kafam karisti ya benm simdi.zuzuzuuu seninki hipp 1 mi acaba yoksa tepsi toz halinde miydi.ne yapacagimi bilemedim.gidip yeniaini akip kasiyerin gozu onunde acip nemlemmisse aninda iade edicem ama normali mi o hala anlayabilmis değilim

bence o nemlenmiş değil,sadece yapısı öyle,ben tanımlarken öyle kullandım.bence içiniz rahat olsun.hipp aralarında en iyisi bence.

Mrb ben de uzun süre hipp kullandım tam da anlattığınız gibi bence normal hafif sarımsı ve biraz nemli gibi çok kuru toz şeklinde değil.

Back