hipotroit mahvettin! yardim :((

N0ra

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
72
7
18
Kocaeli
Merhaba öncelikle 1 senedir adet düzensizliğin sonucunda daha yeni kadın doğuma gidip kist olduğunu kan testinden de TSH min yuksek olduğunu 8,29 filandi sanırım bunu öğrendim. Ve son zamanlarda kilo aldım aldığım kilodan değil veremememden depresyona bagladm kendimi.. 11 nde endokrinolojiye gidicem ve artik neler olacak bilmiyorum .. Ama dehşet psikolojik bozuk nolur yardim edin de söyleyin ilaçtan sonra hayatim düzene girecek mi????? Kilo verebilecek miyim??? Çok korkuyorum çocuğum olmicak diye. Lütfen bilgilerinizi tecrübelerinizi yazarsaniz çok dua edicem size lütfen kaldiramiyorum artik gıda alerjisi kist tiroit yetmezliği kilo verememe bunlar beni mahvetti

Evet cnm girecek ilaç hem adet ini düzenleyecek hemde belli bi süre sonra zayıflatan seni aynı durumu ben yaşadım suan hala ilaç iciyorum

Evet cnm girecek ilaç hem adet ini düzenleyecek hemde belli bi süre sonra zayıflatan seni aynı durumu ben yaşadım suan hala ilaç iciyorum
Çok rahatlattin beni tesekkur ederim peki ne kadar surede kaç kilo verdin? Hala vermeye devam ediyor musun??? Korkuttular çok beni kafayı yicem artik kiloya alışık değilim hic alisamamda allah yardımcımız olsun

Çok rahatlattin beni tesekkur ederim peki ne kadar surede kaç kilo verdin? Hala vermeye devam ediyor musun??? Korkuttular çok beni kafayı yicem artik kiloya alışık değilim hic alisamamda allah yardımcımız olsun
Cnm bende hiç alışkın değildim ztn 5 kilo falan alınca soluğu hastanede aldım herkes üstüme güldü paranoyaksin sen diye üç aydır içiyorum 4 kilo verdim ilk bir aydan sonra vermeye basliyosun korkma cnm bnmde ikinci bebeğim olmuyor 5 aydır

İnşallah en yakin zamanda bebisin olur
Senin durumun şuan daha vahim Rabbim evlat isteyen tüm herkese versin... Valla çok iyi moral oldunuz. Artik rahat uykular uyuyabilirim çünkü daha evli değilim haliyle gelinlik giyecegim tombik gelin olmak istemiyorum ((
Allah razi olsun en kotu 10 kilo aldım bu hastalıkla onu vereyim bunada raziyim normal olacağım o zaman

Rahat ol. Bak ben hamileyim. Onceleri hipotroidinin tam tersiydim. Sonra hiotroidi oldu filan bir ara duzene girdi. Merak etme sana minicik bi ilac verecekler gunluk duzenli kullanamn icin. Gidince tuzu da sor. Iyotlu iyotsuz ya da kaya tuzu ne kullanayim diye

Çok teşekkür ederim , allah razı olsun sağlıklı bir şekilde allah bebişini kucağına almayı nasip etsin..... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…