Hıpotroıdi !

Sağol canım benim..sana da geçmiş olsun..Şekere bakıldı canım açlık şekerine ve çıkmadı şeker ama gizli var mı bilmiyorum

Oğlum çok susuyordu bende korktum acaba gizli şeker olabilir mi diye. Dr a gittim. Çok su içiyor çok idrara çıkıyor diye. Dr birşey yok ama bakalım tahlillere dedi. Hiçbir şey çıkmadı.

Dr dedi ki vücudu su istiyor bırak içsin. Senin içinde su iyi. Troidliler zaten 2 lt en az içmeli. Fazlası 3 tabi

Ayrıca bende ara ara kaçırıyorum abur cuburu. Bugün iki dondurma bir çikolata yedim adetten sanırım

Amannn boşver Rabbim başka dert vermesin gül gibi geçinip gidiyorum troidimle. Keşke yan etkisi kilo almak değil de vermek olsaydı. Ne götürürdük dimi

Doktorum bana da aynısını dedi su içmek çok iyi dedi iyi olmasına iyi de tuvalet derdi olmasa :)
Valla sen yine iyi veriyosun kilo
Ben daha hiç başlamadım ne diyet ne spor ben aç kalamam da zaten :) 56kg çok değil de işte bölgesel kilo sevmiyorum kalçadan alıyorum pantolonlarım zor oluyo
Ye canım adetliyken ihtiyacımız var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…