• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıpotroıdi !

Geçmiş olsun ben de tiroid hastasıyım yıllardır ilaç kullanıyorum ömür boyu kullanacağım değerleriniz normalse tiroid birde şekerinize baktırın çünkü şekerde de bu belirtiler görülür çok susama,acıkma,tuvalete sık çıkma.
Sağol canım benim..sana da geçmiş olsun..Şekere bakıldı canım açlık şekerine ve çıkmadı şeker ama gizli var mı bilmiyorum

Hergün içiyorum canım sabah ilk işim ilacıma koşuyorum
İlaca ilk başladıgımda üniversitedeydim ve başlar başlamaz 10kg verdim acayip bi anda kilo kaybettim ve dolabımı baştan değiştirdim
Ozamandan beri hep aynı 50lik kullanıyorum hangi doktora gitsem değiştirmez
Valla bi ara çok sağlıklıydım hergün spor yapıyordum sağlıklı besleniyodum şimdi devam edemiyorum canım
Canım sürekli abur cubur pasta tarzı şeyler çekiyo ben de alıyorum hamile kalırsam belki bırakırım
Yemeyince mutsuz oluyorum :)
Ama onun yanında meyve sebze et balık da tüketirim ekmeği bırakamadım hamurişine de devam :)
Valla bu hastalık ömür boyu dikkat etmessek alıyoruz kilo ben evlendikten sonra birden aldım 6kg
Açlık şekerime bakıldı ama şeker çıkmadı bende acaba gizli şeker mi var çok acıkıp susamak normal mi
Oğlum çok susuyordu bende korktum acaba gizli şeker olabilir mi diye. Dr a gittim. Çok su içiyor çok idrara çıkıyor diye. Dr birşey yok ama bakalım tahlillere dedi. Hiçbir şey çıkmadı.

Dr dedi ki vücudu su istiyor bırak içsin. Senin içinde su iyi. Troidliler zaten 2 lt en az içmeli. Fazlası 3 tabi ;)

Ayrıca bende ara ara kaçırıyorum abur cuburu. Bugün iki dondurma bir çikolata yedim adetten sanırım ;)

Amannn boşver Rabbim başka dert vermesin gül gibi geçinip gidiyorum troidimle. Keşke yan etkisi kilo almak değil de vermek olsaydı. Ne götürürdük dimi ;)

Oğlum çok susuyordu bende korktum acaba gizli şeker olabilir mi diye. Dr a gittim. Çok su içiyor çok idrara çıkıyor diye. Dr birşey yok ama bakalım tahlillere dedi. Hiçbir şey çıkmadı.

Dr dedi ki vücudu su istiyor bırak içsin. Senin içinde su iyi. Troidliler zaten 2 lt en az içmeli. Fazlası 3 tabi :KK66:

Ayrıca bende ara ara kaçırıyorum abur cuburu. Bugün iki dondurma bir çikolata yedim adetten sanırım :KK66:

Amannn boşver Rabbim başka dert vermesin gül gibi geçinip gidiyorum troidimle. Keşke yan etkisi kilo almak değil de vermek olsaydı. Ne götürürdük dimi :KK66:
Doktorum bana da aynısını dedi su içmek çok iyi dedi iyi olmasına iyi de tuvalet derdi olmasa :)
Valla sen yine iyi veriyosun kilo
Ben daha hiç başlamadım ne diyet ne spor ben aç kalamam da zaten :) 56kg çok değil de işte bölgesel kilo sevmiyorum kalçadan alıyorum pantolonlarım zor oluyo :(
Ye canım adetliyken ihtiyacımız var :)

Back