Sevtancım yaşınız genjçse ve sürekli araştırma halinde olursanız mutlaka olur en son ihtimal tüp bebekle olur. Ama tüp bebek de garanti değil ve çok pahalı bir yöntem defalarca tekrarlayanlar var yine de olmuyor ama bir bakmışsın incir kürü yapmış doğal yolla oluyor. Hem doktor takiplerinizi hem de doğal sperm ve yumurta arttırıcı yöntemleri kesin deneyin . Benim yazdığım keçiboynuzu kürünü eşine uygula canım, kendin de incir kürü ve havuç kürü uygula ve uygulanışı yazıyor burada sitede başlıkları var. Hayıt suyu hazır satılıyor aktarlarda ondan kullanın az da olsa...
Bu arada ben de çok hassas bir bayanım ve bu hastalık daha da hassaslaştırıyor, sinir de yapıyor artarsa tsh biliyorsun işte. Kendi haline bırakmaya çalışmalı en azından, yaşınız 30'un altındaysa şansınız çok daha fazla biz eşimle zaten 30 yaşımızda evlendik yani 7 senelik evliyiz son iki senedir evliliği oturttuk maddiyatımızı düzelttik derken çocuğu planladık ama bu iş kolay değilmiş. Hem bende hem de eşimde işimizi zorlaştırıcı engeller var. Sen de eşinin spermiyogramını yaptır kardeşim, bu iş karşılıklı. Spermiyogram da stresli bir iş. Şimdi burada ayıp günah yok çocuk yolunda. Spermiyogram yaptırırken eşini hastane ortamında bir odaya alıyorlar (devlet hastanelerinde yok bu arada spermiyogram yapmıyorlar) orada dışarda hemşireler falan dolanırken eşin o işi yapmak zorunda tuhaf birşey. Biz evde yapalım hemen getirelim merkeze dedik, vücut ısısında koltuk altınızda en geç 15 dk da getirmeniz lazım dediler. Eşim de boşver dedi yaptı birşeyler de öyle normalde geldiğinden az geliyor stresli ve çekinilen bir ortam sonuçta, o yüzden de düşük çıkabilir unutmayasın, sonra hiçbir şekilde sabun veya başka kayganlaştırıcı kullanmaması lazım onlar da spermleri öldürüyor. Bunları bize kimse söylemedi biz hep netten araştırıp kendimiz bulduk. Kendi doktorunuz kendiniz olacaksınız birbirinizi sevmekten de vazgeçmeyeceksiniz. Ben de sinir stres yapıp eşime çok sardırdım ama o da anlıyordu ki bir türlü hamile kalamadığım içindi bu streslerim bir de hipotiroid de varmış tabiii:)))
Sevtancım vazgeçmeyin kardeşim ve söylediklerimi deneyin, klomen ve çatlatma iğnesi olayını da sorun doktorunuza....
En kısa zamanda bebiş haberleri bekliyorum vazgeçme kardeşim, sen gençsindir daha hem çok yöntem var hepsini dene...İnfertilite sayfalarına bak bu kulüpteki oralarda çok çeşitli yöntemler var....
Sevgiler...sağlıklar diliyorum...