Selam arkdaslar yazi alintilyamadim burdan yaziyorum hepinizi cok iyi anliyorum bu yaziyi sizi biraz olsa moral vermek icin yaziyorum cunku 17 yasimdan beri bu hipotroidiyle yasiyorum suanda 25 yasindayim esimden 4 yil ayri yasadim en doruk tshm 100 civarlarindaydi artkm sinirlerim bozulmustu cunku bende cok istyrdum bebegimin olmasini sabirla inanrak ilaclarimi aldim esimin yanina gelmeden once iyi hatirlamiyorsam 6 yada 8 gibiydi o arada ilaclarimi hep duzenli aliyorm burdaki doktora gitim 3 .20 olmusti daha adetm gecmemisti dr banA sakin cocuk getirme dedi tehlikelibu degerin altinda olmasi gerek dedi ama iste kurban oldugum allah tekrar soyluyorum o ol dedimi olur hamile oldgumu ogrendm ondan sonra ilaci daha yukseltim 2 civarina geldi hic uzmeyin kendinizi once allaha o ki hz meryem annemizi bakire oldugu halde bi evlat vermis hastaligi gozunuzde buyutmeyin uzun oldu kusura bakmayin gercekten size birazolsun moral vermek icin asla umudunuz kaynetmeyin hepiniz insallhh hayirlisiylan bu ramazan ayin yuzu suyu hurmetine mujdelenirsizniz amin