Hipotiroidi olup gebe kalamayan yada kalan varmiii :\

Merhaba hanımlar
Ben de hipotiroidi hastasıyım 7 yıl kadar oldu, Euthyrox 50 mg kullanıyorum.Düzenli kontrole gidiyorum.
4 aydır hamile kalmayı bekliyorum en son TSH 3.4 küsür bir değer çıktı
Kadın doğumcu da endokrinci de normal olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Ama sanki bana yüksekmiş gibi geldi içimde şüphe var acaba bu nedenle mi hamilelik olmuyor diye düşünüyorum

merhabalar,malesef her 3 kadından birinde görülmekteymiş troit hastalıkları yinede çok daha kötü bir hastalığım olmadığı için şükrediyorum sonuçta ilacı var her gün kullanmak zorunda olduğumuz arasırada kontrollerimizi yaptırınca pekte sorun olmuyor bence bende hipo 7yıldan fazla oldu adetlerim çok düzensiz hatta birkaç ayda bir adet görürdüm bebekte olmuyordu dr.a gittiğimde hastalık ortaya çıktı direk infertilite sebebi dendi ilaca başladım bikaç ay içinde hamile kaldım ancak o bebeğim tutunamadı ve düştü birkaç ay sonrada oğluma hamile kaldım çok şükür sağlıklı bi oğlum var 6.5 yaşında şuan Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada 2.bebeğimi istiyorum bende aradan hayli bir zaman geçti perşembe günü dr.a gideceğim hormon testlerim sonucundada çalışmalara başlayacağız inşallah umarım herşey iyi olur dedim ya Rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin

Ne güzel darısı bze ve herkes e olsun inşallah demekki kalnmaz dye bsy yok değer normal olunca bzde kalabiliruz

Bn bu ara supheleniyorm ama daha adetime 5 gün var test yptim bi kc gün önce negatfti ama daha erkn dyemi bilmiyorum varmi test öncesi belrti yasayan bnm kasiklarm cok ağrıyor cok sk wcye gdyorum ve surekli uykm geliyo ve bas ağrısı var bnlar belrti olabilirmi

Aşağıdaki sonuçlara göre hipotiroidi olma ihtimalim nedir bilgi verebilir misiniz

TSH: 3.49
SERBEST T4: 0.9
FSH: 3.9
LH: 3.75
ESTRADİOL : 93.74
PROLAKTİN: 19.15

Çok uzun zaman geçmiş ama yazdiklariniz bana umut oldu benimde TSH 4.43 pzts hastaneye gidicem umarım sizinki gibi hemen duzelirde gelir bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…