- Konu Sahibi boncuk_nil
-
meraba arkadaşlar benim tlil snuçlarımFT3 2,15 FT4 0,85 TSH 0,12 ANLAYAN VARMI ARANIZDA BıLMıYORUM AMA BANA ÇOK DÜŞÜK GıBı GELDı DR NORMAL DEDı DAHıLıYE DR ıLGıLENıO BENDE ENDOKRıN DEıL DıE PEK ANLAMIYO ZANNEDıYORUM AYDINLATIRSANIZ SEVıNıRıM
Merhaba Arkadaşlar benimde t3 ve t4 normal çıktı sadece tsh 31 çıktı burun ameliyatı olacaktım ama olamadım..Burnum kırık nefes almakta zorlanıyorum biran önce ameliyat olabilmem için tsh değerinin düşmesi gerekiyormuş daha önce hiç ilaç kullanmadım acaba ilaç kullanmaya başlayınca tsh çabuk normale dönermi bilen var mı?
Merhaba Arkadaşlar benimde t3 ve t4 normal çıktı sadece tsh 31 çıktı burun ameliyatı olacaktım ama olamadım..Burnum kırık nefes almakta zorlanıyorum biran önce ameliyat olabilmem için tsh değerinin düşmesi gerekiyormuş daha önce hiç ilaç kullanmadım acaba ilaç kullanmaya başlayınca tsh çabuk normale dönermi bilen var mı?
arkadaşlar hipotiroit olup tefor yada levotiron kullansada saç dökülmesine çare bulan oldumu?bulduysanız nasıl yaptınız ?
Benim de hipotiroid var her gün ilaç kullanıyorum ama saçlar inanılmaz derecede döküldü yarısı gitti diyebilirim kel kalmaktan korkuyorum,of ne yapacam ben ya,,,bayanlar yaklaşık 1.5 ay önce hipotroid oldugum ortaya cıktı.levotiron ilaç kullanıyorum günde 1 tane.fakat aşırı derecede saçlarım dökülmeye devam ediyor.günde 100 e kadar normal diolar fakat 100 den fazla dökülüyor. tsh degerim 100 den 27 ye düştü.diger şikayetlerim düzeldi fakat saç dökülmem durmuyor.bu normalmi sizce.moralimi çok bozuyor kel kalacagım yakında(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?